Πάσχα 2023: Αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς- Πέρασαν πάνω από 100 χιλ. αυτοκίνητα

Πάσχα 2023: Αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς- Πέρασαν πάνω από 100 χιλ. αυτοκίνητα Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Sooc
0

Αυξημένη είναι η κίνηση στις εθνικές οδούς καθώς πάνω από 100 χιλιάδες οχήματα έχουν φύγει από την Αττική για τις διακοπές του Πάσχα σύμφωνα με τα στοιχεία της τροχαίας.

Ήδη από την Μεγάλη Δευτέρα, έχει ξεκινήσει η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα, που σταδιακά φεύγουν από την Αττική προς την επαρχία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας Αττικής από τις 6 το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας μέχρι σήμερα το πρωί στις 6 έχουν φύγει από την Αττική συνολικά 108.301 οχήματα.

Συγκεκριμένα, την Μεγάλη Δευτέρα από την έξοδο της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου πέρασαν 26.842 οχήματα και την Μεγάλη Τρίτη 29.110.

Πέρυσι τις ίδιες μέρες είχαν φύγει 23.021 και 26.831 οχήματα, αντίστοιχα.

Επίσης, από την έξοδο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας τη Μεγάλη Δευτέρα πέρασαν 25.389 οχήματα και την Μεγάλη Τρίτη 26.960 ενώ αντίστοιχα πέρυσι είχαν φύγει 23.4222 και 25.219 οχήματα.

Ήδη από τις 7 Απρίλιου, έχουν τεθεί σε εφαρμογή από την τροχαία αυξημένα μέτρα στο σύνολο του οδικού δικτύου της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη και αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων.

Αυξημένη κίνηση στον Κηφισό λόγω τροχαίου ατυχήματος

Αυξημένη είναι η κίνηση και στην άνοδο του λεωφόρου Κηφισού λόγω τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί στο ύψος της οδού Δυρραχίου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία, λόγω του τροχαίου διακόπηκε για λίγο η κυκλοφορία των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ουρά χιλιομέτρων ενώ πλέον όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας είναι ανοιχτές.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα αυτοκίνητο και μια μηχανή με συνέπεια τον τραυματισμό του οδηγού της μηχανής.

Με πληροφορίες του ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπή δρομολογίων στον Προαστιακό μετά από τροχαίο - Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Ελλάδα / Προαστιακός: Ακινητοποιήθηκε συρμός στη σήραγγα των Αγίων Αναργύρων – Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Σύμφωνα με την εταιρεία αυτοκίνητο αφού πέρασε διάβαση του ΟΣΕ, προσέκρουσε πάνω στην προστατευτική μπάρα και φέρεται να προκάλεσε ζημιές σε καλώδια του δικτύου
LIFO NEWSROOM
Ο Νατσιός υπερασπίζεται την επίθεση στην Εθνική Πινακοθήκη και αμφισβητεί το δικαίωμα της τέχνης

Ελλάδα / Ο Νατσιός υπερασπίζεται την επίθεση στην Εθνική Πινακοθήκη και αμφισβητεί το δικαίωμα της τέχνης

Αναφερόμενος ειδικά στην επίθεση του βουλευτή του, ο Δημήτρης Νατσιός υποστήριξε: «Ο βουλευτής της Νίκης είναι βαθύτατα πιστός και, βλέποντας έργα που βανδαλίζουν το πρόσωπο της Παναγίας, έδρασε παρορμητικά. Κατανοώ την πράξη του»
LIFO NEWSROOM