Πλεύρης: Θα κινηθούμε νομικά εναντίον της Πισπιρίγκου αν συκοφάντησε γιατρούς ή νοσηλευτές

Πλεύρης: Θα κινηθούμε νομικά εναντίον της Πισπιρίγκου αν συκοφάντησε γιατρούς ή νοσηλευτές Facebook Twitter
0

Οι αρμόδιες υπηρεσίες θα κινηθούν νομικά εναντίον της Ρούλας Πισπιρίγκου, σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι έχει συκοφαντήσει γιατρούς ή νοσηλευτές, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

«Ως νομικός σέβομαι το υπερασπιστικό δικαίωμα του κάθε κατηγορουμένου ότι κι αν έχει κάνει. Δεν θα επιτρέψω όμως στο όνομα καμιάς υπερασπιστικής γραμμής να θίγονται γιατροί, νοσηλευτές και νοσοκομεία του ΕΣΥ» τόνισε ο κ. Πλεύρης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, σύμφωνα με την ΕΡΤ. 

Η 33χρονη μητέρα των τριών παιδιών που βρήκαν αιφνίδιο θάνατο, φέρεται να έχει κατηγορήσει επανειλημμένως τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για την νοσηλεία των παιδιών της, ενώ έχει προφυλακιστεί για την ανθρωποκτονία της 9χρονης Τζωρτζίνας με κεταμίνη. 

«Επειδή έχω ακούσει τις αναφορές, άμεσα θα αναζητήσουμε με τον νόμιμο τρόπο, να δούμε τι έχει ειπωθεί και αν έχουν ειπωθεί αυτά που ακούμε, θα κινηθούμε νομικά κατά της κατηγορουμένης γιατί δεν έχει δικαίωμα να συκοφαντεί γιατρούς» σημείωσε ο υπουργός.

«Το τι έχει πράξει θα το βρει η Δικαιοσύνη. Είναι κάτι που μας έχει σοκάρει όλους. Αν προσπαθήσει όμως να μεταφέρει την όποια ευθύνη έχει με ψευδείς κατηγορίες σε γιατρούς ή νοσηλευτές, δεν θα μείνουμε απαθείς. Ήδη έχω δώσει εντολή να συγκεντρωθούν τα όποια στοιχεία».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Ελλάδα / Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Σημειώνεται πως ανάλογα με την επιβατική κίνηση, υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν Αεροδρόμιο, σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων αλλά και το Λιμάνι του Πειραιά
LIFO NEWSROOM