Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω ισχυρών ανέμων - Ακυρώνονται δρομολόγια

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω ισχυρών ανέμων - Ακυρώνονται δρομολόγια Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.

Από τον Πειραιά και τη Ραφήνα δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για Κυκλάδες, ενώ το πρωϊνό δρομολόγιο για Μαρμάρι από το λιμάνι της Ραφήνας δεν θα πραγματοποιηθεί. Από το λιμάνι του Λαυρίου δεν θα εκτελεστεί το πρωινό δρομολόγιο για Κέα.

Επίσης κλειστή είναι η πορθμειακή γραμμή Αγ.Μαρίνα - Νέα Στύρα.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νατσιός υπερασπίζεται την επίθεση στην Εθνική Πινακοθήκη και αμφισβητεί το δικαίωμα της τέχνης

Ελλάδα / Ο Νατσιός υπερασπίζεται την επίθεση στην Εθνική Πινακοθήκη και αμφισβητεί το δικαίωμα της τέχνης

Αναφερόμενος ειδικά στην επίθεση του βουλευτή του, ο Δημήτρης Νατσιός υποστήριξε: «Ο βουλευτής της Νίκης είναι βαθύτατα πιστός και, βλέποντας έργα που βανδαλίζουν το πρόσωπο της Παναγίας, έδρασε παρορμητικά. Κατανοώ την πράξη του»
LIFO NEWSROOM