Συνθήκες παγετού στη Βόρεια Ελλάδα - Το θερμόμετρο στο Νευροκόπι έδειξε -18 βαθμούς

Συνθήκες παγετού στη Βόρεια Ελλάδα - Το θερμόμετρο στο Νευροκόπι έδειξε -18 βαθμούς Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
0

 Μπορεί ο καιρός στη Βόρεια Ελλάδα να είναι βελτιωμένος, αλλά ο ήλιος που έκανε την εμφάνισή του στις περισσότερες περιοχές έχει… δόντια, με τον υδράργυρο να έχει πέσει κάτω από το μηδέν.

 Η χαμηλότερη θερμοκρασία καταγράφηκε στο Νευροκόπι, όπου ο «υδράργυρος» λίγο νωρίτερα έδειξε -18 βαθμούς Κελσίου.

 Στη δυτική Μακεδονία, η Πτολεμαΐδα έχει λίγο μετά τις 9 το πρωί -9 βαθμούς Κελσίου και η Φλώρινα -7. Τσουχτερό κρύο επικρατεί και στην Κεντρική Μακεδονία, όπου στις περισσότερες περιοχές καταγράφονται αρνητικές θερμοκρασίες. Αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη με τον υδράργυρο πριν από λίγη ώρα στον 1 βαθμό Κελσίου.

 Υπό το μηδέν η θερμοκρασία και στη Θράκη, όπου η Αλεξανδρούπολη και η Ορεστιάδα ξημέρωσαν με -9 βαθμούς Κελσίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Δίκη για το Μάτι και η πολιτική συγκάλυψη που παραμένει άθικτη

LiFO politics / Η Δίκη για το Μάτι και η πολιτική συγκάλυψη που παραμένει άθικτη

Η ακτιβίστρια και συγγραφέας Μαρίνα Καρύδα μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις πτυχές που δεν αναδείχθηκαν στο δημόσιο διάλογο και για όσα δεν ειπώθηκαν ποτέ ανοιχτά: τους εμπλεκόμενους που απαλλάχθηκαν χωρίς να δικαστούν, τα πολιτικά πρόσωπα που δεν λογοδότησαν ποτέ, παρά τα στοιχεία που υπήρχαν, και την απογοήτευση των συγγενών των θυμάτων.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ