Θεσσαλονίκη: Λήστεψαν οικογένεια που κέρδισε το Τζόκερ - Άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο

Θεσσαλονίκη: Λήστεψαν οικογένεια που κέρδισε το Τζόκερ - Άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο Facebook Twitter
2

Άγνωστοι έκλεψαν μεγάλο χρηματικό ποσό, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα από χρηματοκιβώτιο σε μονοκατοικία οικογένειας στη Θεσσαλονίκη, που πριν μερικά χρόνια είχε κερδίσει μεγάλο χρηματικό ποσό στο Τζόκερ.

Η μονοκατοικία βρίσκεται στον δήμο Ωραιοκάστρου, ενώ, σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη, η κλοπή έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι δράστες παρακολουθούσαν για καιρό την οικογένεια όταν όλα της τα μέλη απουσίαζαν από το σπίτι, εισέβαλαν από το δεύτερο όροφο. Στη συνέχεια, αφού πρώτα απενεργοποιήσαν τον συναγερμό, έσπασαν τις κάμερες και κατευθύνθηκαν προς το υπνοδωμάτιο.

Κάτω από το πάτωμα, βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο για ώρες προσπαθούσαν να ανοίξουν, χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά κατάφεραν να βρουν τον κωδικό και να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο, αλλά ήταν πολύ βαρύ για να το σηκώσουν οπότε πήραν χρήματα, χρυσές λίρες και κοσμήματα μεγάλης αξίας και αποχώρησαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ληστές χτύπησαν επίσης άσχημα τα δύο σκυλιά της οικογένειας που βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού και το μικρότερο που ήταν μέσα στο σπίτι.

Δείτε το βίντεο:

 
Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαζάχος για Σαντορίνη:

Ελλάδα / Παπαζάχος για ηφαίστειο Σαντορίνης: «Να το συνειδητοποιήσουμε ότι κάποια στιγμή η έκρηξη θα συμβεί»

Οι εκτιμήσεις του καθηγητή σεισμολογίας κατά τη διάρκεια ημερίδας με θέμα «Η Παρακολούθηση του Ηφαιστείου της Σαντορίνης και η Πρόσφατη Σεισμο-Μαγματική Κρίση: Τι έγινε, τι συμβαίνει, τι να περιμένουμε» στο ΑΠΘ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αφου μιλαμε για λεφτα που προερχονταν απο νομιμη οδο, γιατι να τα εχουν κρυμμενα σπιτι τους; Καλυτερα σε μια τραπεζα, εγχωρια ή του εξωτερικου, να ειναι ασφαλη και να μπαινει ενα επιτοκιο...