Του «κούρεψαν» όλο το χρέος στις τράπεζες

Του «κούρεψαν» όλο το χρέος στις τράπεζες Facebook Twitter
0

Τη διαγραφή σχεδόν όλους του χρέους στις τράπεζες, υπαξιωματικού πατέρα τριών παιδιών, αποφάσισε το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου.

Ο 38χρονος υπαξιωματικός είχε επιβαρυνθεί με χρέη που υπερβαίνουν τις 400.000. Το δικαστήριο αναγνώρισε, σύμφωνα με την εφημερία «Πατρίς» ότι δεν διαθέτει ακίνητη περιουσία και αποφάσισε να διαγράψει από το χρέος τα 385.000 ευρώ.

Τα υπόλοιπα 14.832 ευρώ ο υπαξιωματικός θα τα καταβάλει σε μηνιαίες δόσεις των 309 ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο 38χρονος στο παρελθόν ήταν απόλυτα συνεπής με την καταβολή των μηνιαίων δόσεων προς τις τράπεζες αλλά στη συνέχεια αδυνατούσε να ανταποκριθεί λόγω των μειώσεων στο μισθό του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πιθανώς υπερβολή τα κλειστά σχολεία» - Καθησυχαστικός ο δήμαρχος Σαντορίνης για τους σεισμούς

Ελλάδα / «Πιθανώς υπερβολή τα κλειστά σχολεία» - Καθησυχαστικός ο δήμαρχος Σαντορίνης για τους σεισμούς

«Μετά τα γεγονότα στο Μάτι ή τα Τέμπη, υπάρχει μεγαλύτερος φόβος και για αυτό λαμβάνονται πιο αυστηρά μέτρα από αυτά που θα λαμβάναμε πριν» είπε ο δήμαρχος Θήρας
LIFO NEWSROOM