5ωρη στάση εργασίας των δημοσιογράφων την Τρίτη

5ωρη στάση εργασίας των δημοσιογράφων την Τρίτη Facebook Twitter
0

Πεντάωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν αύριο Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016, από τις 11 πμ έως τις 4 μμ, οι εργαζόμενοι σε όλα τα ιδιωτικά, δημόσια και δημοτικά ΜΜΕ (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά), καθώς και στην ΕΡΤ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη ΓΓΕΕ και τα γραφεία Τύπου.

 

Η στάση εργασίας αποφασίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών, προκειμένου οι εργαζόμενοι να συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση του Ταμείου τους, ΕΔΟΕΑΠ.

 

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην αυριανή Γενική Συνέλευση, καθώς, μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού νόμου και την κατάργηση του αγγελιοσήμου, οι δημοσιογράφοι είναι ανασφάλιστοι, όπως υπογραμμίζεται.

 
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Βότσης: «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Οι Αθηναίοι / Γιώργος Βότσης: «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Για τις Αρχές ήταν «τρομοκράτης» και «αρχηγός» της 17Ν, ενώ για την Αριστερά «προβοκάτορας». Σήμερα δηλώνει αντιστασιακός εκ φύσεως και πιστεύει ότι η «Ελευθεροτυπία» της δικής του εποχής δεν μπορεί να ξαναβγεί. Ο θρυλικός δημοσιογράφος αφηγείται την πολυτάραχη ζωή του.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ