Αέρας Ευρώπης στο MasterChef 4: Κριτές για μία ημέρα Μαργαρίτης Σχοινάς και Μαργκρέτε Βεστάγκερ

Αέρας Ευρώπης στο MasterChef 4: Κριτές για μία ημέρα Μαργαρίτης Σχοινάς και Μαργκρέτε Βεστάγκερ Facebook Twitter
0

Εκπλήξεις επιφυλάσσει το σημερινό επεισόδιο του Masterchef 4, όπου τον ρόλο των κριτών αναλαμβάνουν για λίγο δύο προσωπικότητες της πολιτικής σκηνής της Ευρώπης.

Πρόκειται για τους δύο αντιπροέδρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά και Μαργκρέτε Βεστάγκερ, που θα συμμετάσχουν σε μια δοκιμασία που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος.

Όπως φαίνεται στο τρέιλερ που προβλήθηκε το Star, οι δύο αξιωματούχοι της Ε.Ε. δοκιμάζουν και, μάλιστα, δείχνουν ικανοποίηση από τα πιάτα των διαγωνιζομένων, τους οποίους και ευχαριστούν.

Παρ' όλα αυτά, και σ' αυτήν τη δοκιμασία δεν έλειψαν οι εντάσεις. Η Κατερίνα απειλεί «Εσύ πεντάδα δεν θα μπεις» και ο Μπέλλος χαμογελάει ειρωνικά.

 
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τα Ταξίδια του Γκιούλιβερ», η νέα τηλεοπτική σειρά από τον Ουμπέρτο Παζολίνι

TV & Media / «Τα Ταξίδια του Γκιούλιβερ», η νέα τηλεοπτική σειρά από τον Ουμπέρτο Παζολίνι

«Αυτό που μας επιτρέπει να κάνουμε σήμερα ο Γκιούλιβερ, είναι να μιλήσουμε για την πολιτική, την απληστία, τη θέση του δυτικού ανθρώπου στον κόσμο» σημείωσε ο πολυβραβευμένος παραγωγός και σκηνοθέτης:
LIFO NEWSROOM
White Lotus: Όλοι μιλούν σήμερα για τον συγκλονιστικό queer μονόλογο του Sam Rockwell

TV & Media / White Lotus: Όλοι μιλούν σήμερα για τον αποκαλυπτικό queer μονόλογο του Sam Rockwell

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, δίνει μία απίστευτη ερμηνεία σε έναν μονόλογο για την ταυτότητα φύλου, το queerness και το ταξίδι αυτοανακάλυψης που γράφει ήδη ιστορία και θα μείνει - SPOILER ALERT.
LIFO NEWSROOM