«The Crown»: Κυκλοφόρησε το trailer για το δεύτερο μέρος της έκτης σεζόν

«The Crown»: Κυκλοφόρησε το trailer για το δεύτερο μέρος της έκτης σεζόν Facebook Twitter
Φωτ.: Netflix
0

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ του δεύτερου μέρους της έκτης και τελευταίας σεζόν του «The Crown», που κάνει πρεμιέρα στις 14 Δεκεμβρίου.

Τα τελευταία επεισόδια θα προβληθούν μέσα στον μήνα και το νέο trailer διαρκεί περίπου 3 λεπτά. Το Netflix κάνει λόγο για επική κατάληξη της βραβευμένης σειράς. Τα τελευταία επεισόδια του The Crown θα κυκλοφορήσουν στις 14 Δεκεμβρίου.

Η 6η σεζόν του The Crown, διαδραματίζεται από το 1997 έως το 2005 και απεικονίζει διάφορα σημαντικά γεγονότα της βασιλικής οικογένειας. Στο δεύτερο μέρος της 6ης σεζόν διαδραματίζονται τα γεγονότα λίγους μήνες μετά το τροχαίο δυστύχημα της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ προσπαθεί ακόμη να διαχειριστεί τον θάνατο της μητέρας του και επιστρέφει στο κολέγιο Ίτον.

Πέρα από το love story του Ουίλιαμ και της Κέιτ, και τον Κάρολο που παντρεύεται την επί δεκαετίες αγαπημένη του Καμίαλ, τα τελευταία έξι επεισόδια του The Crown επικεντρώνονται στην μποέμ πριγκίπισσα Μαργαρίτα, η οποία μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο αναγκάζεται να επαναξιολογήσει τον τρόπο ζωής της. 

Με πληροφορίες από Variety

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM
Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της: ««Ήμουν 14 ετών και με έσερναν μέσα στα χιόνια κάποιοι αφιονισμένοι»

TV & Media / Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της: «Ήμουν 14 ετών και με έσερναν μέσα στα χιόνια κάποιοι αφιονισμένοι»

Η Δώρα Χρυσικού υπήρξε ένας από τους βασικούς συντελεστές της ταινίας «Το μετέωρο βήμα του πελαργού» του Θόδωρου Αγγελόπουλου, στην οποία συμμετείχε σε ηλικία 14 ετών, υποδυόμενη την κόρη του Μαρτσέλο Μαστρογιάννι
LIFO NEWSROOM