Eurovision 2023: Τα στοιχήματα βγάζουν την Ελλάδα εκτός τελικού- Τι θέση δίνουν

Eurovision 2023: Τα στοιχήματα βγάζουν την Ελλάδα εκτός τελικού- Τι θέση δίνουν Facebook Twitter
Φωτ.: Εurovisiontv
0

Εκτός τελικού από την Eurovision 2023 βγάζουν τα στοιχήματα της Ελλάδα και τον Βίκτορα Βερνίκο.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά που δίνουν τα στοιχήματα για τον τελικό της Eurovision 2023, η Ελλάδα είναι εκτός και κατατάσσεται μάλιστα στην 31η θέση από τις συνολικά 37 χώρες που συμμετέχουν.

Πρώτη στα στοιχήματα για την Eurovision 2023 έρχεται η Σουηδία με την Loreen και το «Tattoo» ενώ ακολουθεί στη δεύτερη θέση η Φινλανδία με τον Käärijä  και το «Cha Cha Cha» και η Γαλλία στην τρίτη θέση με την La Zarra  και το «Évidemment».

Eurovision 2023: Τα στοιχήματα βγάζουν την Ελλάδα εκτός τελικού- Τι θέση δίνουν Facebook Twitter
Eurovision 2023: Τα στοιχήματα βγάζουν την Ελλάδα εκτός τελικού- Τι θέση δίνουν Facebook Twitter

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της: ««Ήμουν 14 ετών και με έσερναν μέσα στα χιόνια κάποιοι αφιονισμένοι»

TV & Media / Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της: «Ήμουν 14 ετών και με έσερναν μέσα στα χιόνια κάποιοι αφιονισμένοι»

Η Δώρα Χρυσικού υπήρξε ένας από τους βασικούς συντελεστές της ταινίας «Το μετέωρο βήμα του πελαργού» του Θόδωρου Αγγελόπουλου, στην οποία συμμετείχε σε ηλικία 14 ετών, υποδυόμενη την κόρη του Μαρτσέλο Μαστρογιάννι
LIFO NEWSROOM