Eurovision 2023: Τα στοιχήματα βγάζουν την Ελλάδα εκτός τελικού- Τι θέση δίνουν

Eurovision 2023: Τα στοιχήματα βγάζουν την Ελλάδα εκτός τελικού- Τι θέση δίνουν Facebook Twitter
Φωτ.: Εurovisiontv
0

Εκτός τελικού από την Eurovision 2023 βγάζουν τα στοιχήματα της Ελλάδα και τον Βίκτορα Βερνίκο.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά που δίνουν τα στοιχήματα για τον τελικό της Eurovision 2023, η Ελλάδα είναι εκτός και κατατάσσεται μάλιστα στην 31η θέση από τις συνολικά 37 χώρες που συμμετέχουν.

Πρώτη στα στοιχήματα για την Eurovision 2023 έρχεται η Σουηδία με την Loreen και το «Tattoo» ενώ ακολουθεί στη δεύτερη θέση η Φινλανδία με τον Käärijä  και το «Cha Cha Cha» και η Γαλλία στην τρίτη θέση με την La Zarra  και το «Évidemment».

Eurovision 2023: Τα στοιχήματα βγάζουν την Ελλάδα εκτός τελικού- Τι θέση δίνουν Facebook Twitter
Eurovision 2023: Τα στοιχήματα βγάζουν την Ελλάδα εκτός τελικού- Τι θέση δίνουν Facebook Twitter

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Βότσης: «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Οι Αθηναίοι / Γιώργος Βότσης: «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Για τις Αρχές ήταν «τρομοκράτης» και «αρχηγός» της 17Ν, ενώ για την Αριστερά «προβοκάτορας». Σήμερα δηλώνει αντιστασιακός εκ φύσεως και πιστεύει ότι η «Ελευθεροτυπία» της δικής του εποχής δεν μπορεί να ξαναβγεί. Ο θρυλικός δημοσιογράφος αφηγείται την πολυτάραχη ζωή του.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ