«Η καλύτερη ηθοποιός της Ελλάδας» - Το Twitter αποθέωσε την Καβογιάννη στο τελευταίο επεισόδιο του Maestro

«Η καλύτερη ηθοποιός της Ελλάδας» - Το Twitter αποθέωσε την Καβογιάννη στο τελευταίο επεισόδιο του Maestro Facebook Twitter
Φωτ. Μαρία Καβογιάννη στο Maestro
0

Το βράδυ της Πέμπτης το «Maestro» έριξε αυλαία, με το τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της σειράς.

Η σειρά που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, εντός αλλά και εκτός ελληνικών συνόρων, όπως όλα δείχνουν έφτασε στο τέλος της, με το τέταρτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου. Οι χρήστες του Twitter έδωσαν το παρών, όπως άλλωστε σε κάθε επεισόδιο του «Maestro», αποθεώνοντας για ακόμη μία φορά τη Μαρία Καβογιάννη. 

Συγκεκριμένα οι χρήστες «βομβάρδισαν» το Twitter με σχόλια από τα πρώτα κιόλας λεπτά του επεισοδίου, μιλώντας κυρίως για την ερμηνεία της σπουδαίας ηθοποιού. «Μαρία Καβογιάννη, η καλύτερη ηθοποιός της Ελλάδας», έγραψε ένας χρήστης, με έναν άλλο να συμπληρώνει «Μαράκι μου, είσαι η ελπίδα των πάντων». 

«Μια κακοποιημένη γυναίκα κατάφερε με την στήριξη των συνανθρώπων της να ελευθερωθεί από τον άντρα της και να ανθίσει σε μια δυναμική γυναίκα, που πλέον βοηθάει άλλες κακοποιημένες γυναίκες. Η πιο όμορφη εξέλιξη στην σειρά», ήταν ένα από τα σχόλια που ξεχώρισαν, περιγράφοντας την ηρωίδα που υποδήθηκε η Μαρία Καβογιάννη, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρότι το «Maestro» τελείωσε, αρκετοί είναι οι πρωταγωνιστές που ελπίζουν στη συνέχεια της, ανάμεσά τους και η «μούσα» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη σειρά, η Κλέλια Ανδριολάτου. «Υπάρχει και μια άνω τελεία, σε περίπτωση που. Αλλά αυτό το ξέρει ο Χριστόφορος. Εγώ θα το ήθελα πολύ. Όλοι θέλουμε, τον παρακαλάμε να γράψει κι άλλο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά μιλώντας για το τέλος της σειράς.

 
TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της: ««Ήμουν 14 ετών και με έσερναν μέσα στα χιόνια κάποιοι αφιονισμένοι»

TV & Media / Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της: «Ήμουν 14 ετών και με έσερναν μέσα στα χιόνια κάποιοι αφιονισμένοι»

Η Δώρα Χρυσικού υπήρξε ένας από τους βασικούς συντελεστές της ταινίας «Το μετέωρο βήμα του πελαργού» του Θόδωρου Αγγελόπουλου, στην οποία συμμετείχε σε ηλικία 14 ετών, υποδυόμενη την κόρη του Μαρτσέλο Μαστρογιάννι
LIFO NEWSROOM