Όλοι νόμισαν ότι πέθανε η «Φοίβη» από τα Φιλαράκια από μια ανάρτηση των New York Times

Όλοι νόμισαν ότι πέθανε η «Φοίβη» από τα Φιλαράκια από μια ανάρτηση των New York Times προ Facebook Twitter
φωτ.: ΕΡΑ
0

Oı New York Times ήθελαν να βάλουν μία είδηση για τη Λίσα Κούντροου, πιο γνωστή ως «η Φοίβη από τα Φιλαράκια», όμως επέλεξαν ασπρόμαυρη φωτογραφία και προκάλεσαν πανικό στο διαδίκτυο.

Επιλέγοντας μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της πρωταγωνίστριας ης αγαπημένης σειράς «Τα Φιλαράκια» για το άρθρο τους σε χθεσινή ανάρτηση στο Instagram, οι Times μπέρδεψαν αρκετούς ανθρώπους σχετικά με την κατάσταση της «Φοίβης», με αρκετούς απ' αυτούς να πιστεύουν πως είχε πεθάνει και της έκαναν αφιέρωμα.

Όλοι νόμισαν ότι πέθανε η «Φοίβη» από τα Φιλαράκια από μια ανάρτηση των New York Times προ Facebook Twitter

Η ανάρτηση βέβαια των ΝΥΤ ήταν εντελώς άσχετη με κάτι τέτοιο και έλεγε:

«Όσοι εξακολουθούν να συνδέουν τη Lisa Kudrow με τον πιο διάσημο ρόλο της, τη χαζοχαρούμενη Phoebe Buffay από τα "Φιλαράκια", θα χαρούν να δουν πως η ηθοποιός επαναλαμβάνει τον, καλά ακονισμένο κωμικό της ταλέντο, στο τελευταίο της έργο, "Time Bandits". Η Kudrow έχει ταλέντο στο να τραβάει τις αντιδράσεις και στις ατάκες, παίζοντας τον ρόλο της ξανθής κοπέλας από την επαρχία. Αυτή η κωμωδία, όμως, διαδραματίζεται σε μια φαντασίωση - αποφεύγοντας θανάσιμους κινδύνους, τρέχοντας από τέρατα, πηδώντας μέσα από τα δάκρυα στο χωροχρονικό συνεχές - η οποία συνιστά μία νέα περίοδος ενασχόλησης για την Kudrow. Ήταν επίσης μια ευπρόσδεκτη αλλαγή. Το άγχος από την πανδημία εξακολουθούσε τότε να πλανάται και κάθε νέα εκπομπή, που παρακολουθούσε, φαινόταν να αφορά κάποιο είδος Αρμαγεδδώνα».

«Παιδιά, τρομάξατε αρκετούς ανθρώπους, άνοιξα την εφαρμογή και νόμιζα πως πέθανε, πρέπει να σταματήσουμε αυτήν τη μόδα με τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες, πρέπει να βάλετε μπροστά μία προειδοποίηση που να λέει πως "δεν είναι νεκρή"», ήταν μερικά από τα σχόλια των χρηστών του Instagram κάτω από την ανάρτηση των Times.

Τέλος καλό, λοιπόν, όλα καλά. Ή όπως έγινε και σε εκείνο το αξιομνημόνευτο επεισόδιο: Δεν πέθανε η Φοίβη, το μέντιουμ της πέθανε…

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2025: Γιατί προηγούνται στα στοιχήματα χώρες που δεν έχουν επιλέξει καν τραγούδι

TV & Media / Eurovision 2025: Γιατί προηγούνται στα στοιχήματα χώρες που δεν έχουν επιλέξει καν τραγούδι

Οι εταιρείες στοιχημάτων συνήθως τοποθετούν χώρες, όπως η Σουηδία, μεταξύ των κορυφαίων διεκδικητών στις αποδόσεις στοιχημάτων της Eurovision, ακόμη και πριν επιλέξουν τα τραγούδια ή τους καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν τη νίκη
LIFO NEWSROOM
ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM