Stranger Things: Γκάφες, απρόοπτα και αστεία από τα γυρίσματα της 4ης σεζόν

Stranger Things: Γκάφες και αστεία από τα γυρίσματα της 4ης σεζόν Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Μετά από μια σεζόν γεμάτη με αποκαρδιωτικές απώλειες και τραγωδίες, το Netflix κυκλοφόρησε την άλλη όψη του Stranger Things, με τα απρόοπτα και αστεία που συνέβησαν στα γυρίσματα της 4ης σεζόν.

Το Stranger Things ήταν ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά γεγονότα του 2022 και κατείχε το ρεκόρ φέτος με τις περισσότερες προβολές στο Netflix μέχρι την κυκλοφορία του The Sandman τον Αύγουστο.

Κατά τη διάρκεια του Tudum, μιας διαδικτυακής παρουσίασης των παραγωγών για όλες τις νέες σειρές του Netflix, δόθηκε στη δημοσιότητα και ένα βίντεο με τις γκάφες και όλα τα αστεία που συνέβησαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της 4ης σεζόν.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της: ««Ήμουν 14 ετών και με έσερναν μέσα στα χιόνια κάποιοι αφιονισμένοι»

TV & Media / Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της: «Ήμουν 14 ετών και με έσερναν μέσα στα χιόνια κάποιοι αφιονισμένοι»

Η Δώρα Χρυσικού υπήρξε ένας από τους βασικούς συντελεστές της ταινίας «Το μετέωρο βήμα του πελαργού» του Θόδωρου Αγγελόπουλου, στην οποία συμμετείχε σε ηλικία 14 ετών, υποδυόμενη την κόρη του Μαρτσέλο Μαστρογιάννι
LIFO NEWSROOM