Τηλεθέαση: Η πρώτη μάχη της prime time

Τηλεθέαση: Η πρώτη μάχη της prime time Facebook Twitter
0

Χθες το βράδυ είχαμε ουσιαστικά την πρώτη μεγάλη μάχη της prime time για τη φετινή σεζόν καθώς ΑΝΤ1, Alpha και ΣΚΑΪ διεκδίκησαν τις πρωτιές με δύο σίριαλ και ένα ριάλιτι.

Το Greece's Next Top Model και τα σίριαλ Η Επιστροφή καιΤο Τατουάζ και κοντραρίστηκαν για την κορυφή.

Το επιτυχημένο από την περασμένη χρονιά Τατουάζ και το πολυσυζητημένο Greece's Next Top Model διατήρησαν τις εξαιρετικές τους επιδόσεις με το νέο σίριαλ του ΑΝΤ1 να μένει τρίτο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει το zappit.gr, το σίριαλ του Alpha έφτασε σε τέταρτο έως το 27,6%, ενώ το ριάλιτι του Star άγγιξε το 27,3%. Το νέο σίριαλ του ΑΝΤ1 δεν ξεπέρασε το 14%.

Η τηλεθέαση αναλυτικά:


ΓΕΝΙΚΟ

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 23,1%
GREECE'S NEXT TOP MODEL 17,2%
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 12,2%


ΔΥΝΑΜΙΚΟ

GREECE'S NEXT TOP MODEL 23,7%
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 21,5%
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 12,4%

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της: ««Ήμουν 14 ετών και με έσερναν μέσα στα χιόνια κάποιοι αφιονισμένοι»

TV & Media / Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της: «Ήμουν 14 ετών και με έσερναν μέσα στα χιόνια κάποιοι αφιονισμένοι»

Η Δώρα Χρυσικού υπήρξε ένας από τους βασικούς συντελεστές της ταινίας «Το μετέωρο βήμα του πελαργού» του Θόδωρου Αγγελόπουλου, στην οποία συμμετείχε σε ηλικία 14 ετών, υποδυόμενη την κόρη του Μαρτσέλο Μαστρογιάννι
LIFO NEWSROOM