Τηλεθέαση: Μητσοτάκης VS Τσίπρα – Ποιο κανάλι επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό

Τηλεθέαση: Μητσοτάκης VS Τσίπρα – Ποιο κανάλι επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό Facebook Twitter
0

Μετά το debate, αυτή ήταν η πιο ενδιαφέρουσα τηλεοπτική μονομαχία στη οποία θα μπορούσαν να διασταυρώσουν προεκλογικά τα ξίφη τους ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας: ο λόγος για τη χθεσινή αναμέτρηση, όπου ο μεν Μητσοτάκης βρέθηκε προσκεκλημένος στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ο δε Τσίπρας παραχώρησε συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη και τους «Πρωταγωνιστές».

Οι δυο τους βρέθηκαν «απέναντι» για τουλάχιστον 20 λεπτά και έχει ενδιαφέρον το τι πραγματικά αποφάσισαν να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές.

Σύμφωνα με τον πίνακα τηλεθέασης και τα στοιχεία της Nielsen, το The 2night Show κατέγραψε στο δυναμικό κοινό 18,7% και οι Πρωταγωνιστές σημείωσαν 10%. Όσον αφορά το γενικό σύνολο το The 2night Show είχε 17,4% και οι Πρωταγωνιστές 10,6%.

Όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο late night show του Αρναούτογλου -οι στόχοι, το πλάνο της επόμενης 4ετίας, οι αναφορές στην οικογένεια, αλλά και τον πατέρα του-, αλλά και όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Τσίπρας στον Σταύρο Θεοδωράκη με επικότερη την ατάκα περί ευθυνών, κράτησαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, καθώς κάτι αντίστοιχο τηλεοπτικά δεν έχει ξανατύχει και μάλιστα σε εκπομπές όχι αμιγώς πολιτικές. 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί έφυγα από την Ουάσιγκτον Ποστ

Τι διαβάζουμε σήμερα / Γιατί έφυγα από την Ουάσιγκτον Ποστ

Μετά από σαράντα χρόνια στην εφημερίδα, η αρθρογράφος γνώμης της Washington Post Ρουθ Μάρκους υπέβαλλε προχθές την παραίτησή της και εξηγεί στο κείμενο που δημοσιεύεται στο New Yorker γιατί δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς.
THE LIFO TEAM
Δημήτρης Οικονόμου: Απαράδεκτη η φράση για τους ανάπηρους, ζητούμε συγγνώμη

TV & Media / Δημήτρης Οικονόμου: Απαράδεκτη η φράση για τους ανάπηρους, ζητούμε συγγνώμη

«Ειπώθηκε μία φράση, η οποία ήταν λάθος 100%, δεν έπρεπε να ειπωθεί με τον τρόπο που ειπώθηκε, γιατί αναπαράγει στερεότυπα για τη μη ισότιμη μεταχείριση των αναπήρων», δήλωσε ο δημοσιογράφος του Σκάι
LIFO NEWSROOM