Η Κέιτ Μίντλετον φωτογράφισε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ με τα παιδιά τους - Οικογενειακά πορτρέτα για τα βασιλικά γενέθλια

Η Κέιτ Μίντλετον φωτογράφισε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ με τα παιδιά τους - Οικογενειακά πορτρέτα για τα βασιλικά γενέθλια Facebook Twitter
0

Τα 38α γενέθλια του πρίγκιπα Ουίλιαμ που φέτος συμπίπτουν με την Ημέρα του Πατέρα, ήταν μια ευκαιρία για μια νέα σειρά οικογενειακών φωτογραφιών που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το παλάτι του Κένσινγκτον.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από την Κέιτ Μίντλετον νωρίτερα αυτό το μήνα στο Νόρφολκ. Ο Δούκας του Κέιμπριτζ ποζάρει περιτριγυρισμένος από τα παιδιά του, τον πρίγκιπα Τζορτζ, 6 ετών, τη πριγκίπισσα Σαρλότ, πέντε ετών και τον δύο ετών Λούις. Ο Ουίλιαμ γίνεται 38 ετών την Κυριακή και αναμένεται να γιορτάσει τα γενέθλιά του στο σπίτι της οικογένειάς τους στο Νόρφολκ, εκεί όπου έγινε η φωτογράφιση πριν από μερικές εβδομάδες.

Η Κέιτ Μίντλετον φωτογράφισε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ με τα παιδιά τους - Οικογενειακά πορτρέτα για τα βασιλικά γενέθλια Facebook Twitter

Η Κέιτ έχει συχνά τραβήξει οικογενειακές φωτογραφίες καθώς είναι αγαπημένο της χόμπι. Ο πρίγκιπας είναι ξαπλωμένος στο γρασίδι, ενώ τα τρία του παιδιά τρέχουν πάνω του και γελάνε λίγο πριν τον αγκαλιάσουν, σε μια από τις φωτογραφίες, ενώ σε ένα άλλο πορτρέτο, ο πατέρας και τα παιδιά είναι σε μια κούνια.

Πιο πρόσφατα, ο πρίγκιπας μίλησε για την πατρότητα σε ένα νέο ντοκιμαντέρ και εξήγησε ότι το να είσαι πατέρας ήταν μια ανταμοιβή, αλλά και «μια από τις πιο τρομακτικές» στιγμές της ζωής του.

Επίσης μίλησε για το πώς τα παιδιά έφεραν πίσω αναμνήσεις της μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του τραγικού θανάτου της. «Το να αποκτάς παιδιά η μεγαλύτερη στιγμή που αλλάζει τη ζωή σου πραγματικά», αναφέρει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The Duke and Duchess of Cambridge are very pleased to share a new picture of The Duke with Prince George, Princess Charlotte and Prince Louis ahead of The Duke’s birthday tomorrow. The picture was taken earlier this month by The Duchess.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια έκθεση για το Αρχείο Αλβανικής Μετανάστευσης

Πολιτισμός / Μια έκθεση για το Αρχείο Αλβανικής Μετανάστευσης

Αρχειακά τεκμήρια διαφορετικού είδους, από κρατικά έγγραφα, εφημερίδες και οπτικοακουστικό υλικό μέχρι οικογενειακές φωτογραφίες, ρούχα και αντικείμενα μιλούν για την ιστορία της Αλβανικής μετανάστευσης
LIFO NEWSROOM
Ο Σκαθαροζούμης, ένα ανατρεπτικό θρίλερ κι ένα εξαιρετικό δικαστικό δράμα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Σκαθαροζούμης, ένα ανατρεπτικό θρίλερ κι ένα εξαιρετικό δικαστικό δράμα από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Τιμ Μπάρτον, η εξαιρετική «Υπόθεση Γκολντμάν» και το ανατρεπτικό «Strange Darling» ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ