Mia Khalifa: Μαζεύουν υπογραφές για να «κατέβουν» τα βίντεό της από πορνογραφικές ιστοσελίδες

Mia Khalifa: Μαζεύουν υπογραφές για να «κατέβουν» τα βίντεό της από πορνογραφικές ιστοσελίδες Facebook Twitter
0

Την περασμένη εβδομάδα, η Mia Khalifa μίλησε για τις ταινίες πορνό που γύρισε και «θα την στοιχειώνουν μέχρι να πεθάνει» προκαλώντας ένα διεθνές κύμα συμπαράστασης στο Διαδίκτυο. 

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι μαζεύουν τώρα υπογραφές στο change.org, ζητώντας «Δικαιοσύνη για την Mia Khalifa»: να αφαιρεθούν τα φιλμ από τις διάφορες ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου και να δοθούν στην 27χρονη τα domains με το όνομά της. 

Αν και γύρισε μόλις 11 ταινίες σε διάστημα τριών μηνών το 2014, η Khalifa είπε την περασμένη εβδομάδα πως ακόμα προσπαθεί να διαχειριστεί τις σκληρές συνέπειες, και προειδοποίησε τις γυναίκες που σκέφτονται να ασχοληθούν με την «τοξική» βιομηχανία. Αν και έχει αποσυρθεί εδώ και έξι χρόνια, ως τώρα δεν έχει καταφέρει να εξαφανίσει τα συγκεκριμένα, ελάχιστα φιλμ από τους πορνογραφικούς ιστότοπους. 

Η Khalifa ευχαρίστησε τους ανθρώπους που την στηρίζουν, λέγοντας πως είναι όλοι προσκεκλημένοι στο πάρτι γενεθλίων της: «Κοιμάται ποτέ η γενιά Ζ; [...] Σας ευχαριστώ όλους, που υπογράψατε, είστε προσκεκλημένοι στο πάρτι μου. Δεν είναι συλλογή υπογραφών είναι λίστα προσκεκλημένων», έγραψε στο Twitter η Khalifa όταν η πρωτοβουλία είχε μαζέψει 500 υπογραφές. 

Τώρα οι υπογραφές έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο. 

Mia Khalifa: Μαζεύουν υπογραφές για να «κατέβουν» τα βίντεό της από πορνογραφικές ιστοσελίδες Facebook Twitter

Όπως αναφέρεται στο κάλεσμα για αλληλεγγύη, η 27χρονη πρώην πορνοστάρ και ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα ονόματα, «έλαβε 12 χιλιάδες δολάρια από τα εκατομμύρια που έβγαλαν το Pornhub και οι BangBros από τα βίντεό της. Το διαβόητο βίντεο με την χιτζάμπ είχε σαν αποτέλεσμα να δεχτεί απειλές για την ζωή της από το Ισλαμικό Κράτος και τώρα στοχοποιούν την Mia για το βίντεο που έκανε το 2014. 

»Η Mia κάνει ψυχοθεραπεία σε σταθερή βάση για το τραύμα, την συναισθηματική πίεση και τις συνέπειες του bullying. Εκείνη και η ομάδα της έχουν κάνει αναρίθμητες προσφορές στους κατόχους του domain με το όνομά της και του πορνογραφικού υλικού χωρίς αποτέλεσμα. 

»Οι μεγάλες εταιρείες δεν δίνουν στην Mia Khalifa μία δίκαιη ευκαιρία για να απαιτήσει το περιεχόμενο δικαστικά, εξαιτίας του οικονομικού οφέλους. Απαιτούμε να τις επιστραφούν τα domain names, να αφαιρεθούν τα βίντεο χωρίς να οδηγηθεί η Khalifa σε οικονομική καταστροφή. Η Mia έχει δηλώσει πως μετάνιωσε για τις αποφάσεις της στην βιομηχανία του πορνό πολλές φορές», καταλήγει η ομάδα πίσω από την πρωτοβουλία, καλώντας όλους να υπογράψουν εδώ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Coca-Cola Hellenic ακύρωσε την εκδήλωσή της στο Καλλιμάρμαρο

Πολιτισμός / Η Coca-Cola Hellenic ακύρωσε την εκδήλωσή της στο Καλλιμάρμαρο

Σύμφωνα με την εταιρεία «κατά τη διάρκεια των εργασιών ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, τηρώντας απόλυτα τα αρχιτεκτονικά σχέδια και τις μελέτες, όπως είχαν υποβληθεί και εγκριθεί»
LIFO NEWSROOM
Όσκαρ: Πάνω από 500 διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες επικρίνουν την Ακαδημία για τη μη υποστήριξη του Χαμντάν Μπαλάλ

Πολιτισμός / Όσκαρ: Πάνω από 500 διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες επικρίνουν την Ακαδημία για τη μη υποστήριξη του Χαμντάν Μπαλάλ

Οι ηθοποιοί Μαρκ Ράφαλο και Πενέλοπε Κρουζ, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Αλφόνσο Κουαρόν συμπεριλαμβάνονται στα ονόματα που έχουν υπογράψει ανοιχτή επιστολή που καταδικάζει την έλλειψη δημόσιας υποστήριξης της Ακαδημίας προς τον Παλαιστίνιο κινηματογραφιστή
LIFO NEWSROOM
Αθωώθηκε η Dua Lipa για το «Levitating» – Το δικαστήριο απέρριψε αγωγή για λογοκλοπή

Πολιτισμός / Αθωώθηκε η Dua Lipa για το «Levitating» – Το δικαστήριο απέρριψε αγωγή για λογοκλοπή

Ο δικαστής είχε αποφανθεί τότε πως δεν υπήρχε καμία ένδειξη πως η Lipa ή οι συνδημιουργοί της είχαν ποτέ «πρόσβαση» στο τραγούδι του συγκροτήματος – βασικό προαπαιτούμενο για τη στοιχειοθέτηση περί λογοκλοπής
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο Λογοτεχνίας «Κική Δημουλά. Η Ποιήτρια»

Πολιτισμός / Τουρκία: Πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο Λογοτεχνίας «Κική Δημουλά. Η Ποιήτρια»

Στο συνέδριο συμμετείχε, μεταξύ άλλων και η κόρη της σπουδαίας ποιήτριας, Έλση Δημουλά, η οποία προέτρεψε τους μαθητές να «αγκαλιάσουν» τη γνώση και να τολμούν να εκφράζονται μέσα από την ποίηση
LIFO NEWSROOM
ΕΠΕΞ Τρόμος, Εγκογιάν και Ιζαμπέλ Ιπέρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τρόμος, Εγκογιάν και Ιζαμπέλ Ιπέρ από αύριο στους κινηματογράφους

Το κοψοχολιαστικό «Oddity», το «Seven Veils» με την Αμάντα Σέιφριντ, το «Α Traveler’s Needs» με την Ιζαμπέλ Ιπέρ και το γαλλικό crowdpleaser «En Fanfare» είναι μερικές από τις ταινίες που ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ