Μαρτυρία τραγουδίστριας για τον Marilyn Manson: «Έλεγε ότι έχει στο σπίτι του δωμάτιο βιασμού»

Μαρτυρία τραγουδίστριας για τον Marilyn Manson: «Έλεγε ότι έχει στο σπίτι του δωμάτιο βιασμού» Facebook Twitter
EPA
0

Λίγες μέρες μετά τις καταγγελίες τουλάχιστον πέντε γυναικών για σεξουαλική, σωματική και συναισθηματική κακοποίησή τους από τον 52χρονο τραγουδιστή, Marilyn Manson, η μουσικός και τραγουδίστρια, Phoebe Bridgers, δήλωσε ότι στηρίζει όσες προβαίνουν σε αποκαλύψεις.

Μάλιστα, η Bridgers, αποκάλυψε ότι όταν ήταν έφηβη είχε επισκεφτεί το σπίτι του τραγουδιστή και εκείνος της ανέφερε ότι διατηρούσε ένα δωμάτιο στο σπίτι του, το οποίο αποκαλούσε «δωμάτιο βιασμού».

«Επισκέφτηκα το σπίτι του Manson όταν ήμουν έφηβη μαζί με μερικούς φίλους. Ήμουν μεγάλη θαυμάστριά του», έγραψε η 26χρονη στον λογαριασμό της στο Twitter. «Αναφέρθηκε σε ένα δωμάτιο στο σπίτι του ως το δωμάτιο βιασμού. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν απλώς ένα φρικτό αστείο».

«Σταμάτησα να είμαι θαυμαύστριά του, πρόσθεσε. «Στηρίζω όσους κάνουν τις καταγγελίες» κατέληξε η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια κάλεσε το περιβάλλον του Manson να αποκαλύψει ότι «ήξερε». « Η εταιρεία ήξερε, η μπάντα ήξερε, όλοι ήξεραν», έγραψε. «Απομακρύνονται τώρα, προσποιούμενοι τους σοκαρισμένους και τους τρομοκρατημένους. Είναι αξιολύπητο». Από την πλευρά του, ο τραγουδιστής μέχρι σήμερα αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Η ανάρτηση της Bridgers έρχεται μετά τις καταγγελίες από τουλάχιστον πέντε γυναίκες τις Ashley Walters, Sarah McNeilly, Ashley Lindsay Morgan, μια καλλιτέχνης που παρουσιάζεται ως Gabriella και την Evan Rachel Wood, οι οποίες περιέγραψαν λεπτομερώς την σεξουαλική και συναισθηματική κακοποίηση που φέρεται να δέχθηκαν από τον τραγουδιστή.

Οι καταγγελίες περιλαμβάνουν ανάρμοστη συμπεριφορά σεξουαλικού περιεχομένου, χειραγώγηση αλλά και ισχυρισμούς πως τις κρατούσε αιχμάλωτες ενάντια στη θέλησή τους αλλά και περί σωματικής κακοποίησης.

Με μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ (Evan Rachel Wood) αποκάλυψε ότι ήταν θύμα ψυχολογικής κακοποίησης για πολλά χρόνια από τον τραγουδιστή. Σύμφωνα με το Variety, η σχέση ανάμεσα στη διάσημη ηθοποιό και τον Αμερικανό μουσικό έγινε γνωστή το 2007, όταν εκείνη ήταν 19 και εκείνος 38. Οι δύο τους αρραβωνιάστηκαν το 2010, αλλά χώρισαν επτά μήνες μετά.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σεντ-Εξιπερί, η Νίκι ντε Σεν Φαλ και o Μπιλ Μάρεϊ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Σεντ-Εξιπερί, η Νίκι ντε Σεν Φαλ και o Μπιλ Μάρεϊ από αύριο στους κινηματογράφους

Μέτρια κινηματογραφική εβδομάδα, με δυο βιογραφικά δράματα που απογοητεύουν, μια κακόβουλη crime κωμωδία και μια διασκευή video game απευθυνόμενη στο οικογενειακό κοινό ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
«Τα Όσκαρ δεν φτιάχτηκαν για εμάς»: Η Χάλι Μπέρι λέει στις μαύρες ηθοποιούς να σταματήσουν να «ποθούν» τα χρυσά αγαλματίδια

Πολιτισμός / «Το σύστημα δεν φτιάχτηκε για εμάς»: Η Χάλι Μπέρι λέει στις μαύρες ηθοποιούς να σταματήσουν να «ποθούν» τα Όσκαρ

Η μόνη μαύρη γυναίκα που έχει κερδίσει Όσκαρ 'Α γυναικείου ρόλου δήλωσε ότι η ιστορική νίκη της τελικά επρόκειτο για ανωμαλία και όχι αλλαγή κατεύθυνσης από την Ακαδημία
LIFO NEWSROOM
Το Υπουργείο Πολιτισμού και η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζουν: 3ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 3ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: Μια κατανυκτική εμπειρία στους δρόμους και στα τοπόσημα της Αθήνας

Σε καλλιτεχνική διεύθυνση Γιώργου Κουμεντάκη, το φεστιβάλ θα παρουσιάσει περισσότερες από 40 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις σε εκκλησίες, μουσεία, αρχαιολογικούς και συναυλιακούς χώρους, καλωσορίζοντας για πρώτη φορά στο πρόγραμμά του και την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.
LIFO NEWSROOM
Μουσείο Πράδο: Πλαστός ο «χαμένος πίνακας» του Καραβάτζιο – Στο στόχαστρο έμπορος τέχνης για απάτη

Πολιτισμός / Μουσείο Πράδο: Πλαστός ο «χαμένος πίνακας» του Καραβάτζιο – Στο στόχαστρο έμπορος τέχνης για απάτη

Η έκθεση του Πράδο ήταν καταπέλτης: το έργο δεν είναι αυθεντικός Καραβάτζιο, αλλά δημιούργημα αγνώστου καλλιτέχνη με «μέτρια τεχνική αρτιότητα», εκτιμώντας την πραγματική αξία του σε μόλις 22.000 ευρώ
LIFO NEWSROOM
Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Πολιτισμός / Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Η ηθοποιός τιμήθηκε με το βραβείο Stephen F. Kolzak, το οποίο απονέμεται σε «ανοιχτά queer μέλη της κοινότητας του θεάματος ή των MME για το έργο τους προς την εξάλειψη της ομοφοβίας»
LIFO NEWSROOM
Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

Πολιτισμός / Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

«Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τον κ. Μπαλάλ και όλους τους καλλιτέχνες που αισθάνθηκαν ότι δεν υποστηρίχθηκαν από την προηγούμενη δήλωσή μας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM