Ο Μητσοτάκης εξετάστηκε για κορωνοϊό - Τεστ σε όλη την οικογένειά του

Ο Μητσοτάκης εξετάστηκε για κορωνοϊό - Τεστ σε όλη την οικογένειά του Facebook Twitter
0

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξετάστηκε για κορωνοϊό, όπως αποκάλυψε πριν από λίγο η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ταξιδέψει πολύ το τελευταίο διάστημα και έχει έρθει σε επαφή με αρκετό κόσμο, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα αν ο πρωθυπουργός έχει εξεταστεί.

Η κ. Πελώνη είπε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και όλη του η οικογένεια έχουν εξεταστεί και τo αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Πρόσθεσε, επίσης, πως έχουν εξεταστεί και στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται πως ο Χρήστος Κέλλας, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,  βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και μεταφέρθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

«Από Πέμπτη βράδυ, με τα πρώτα συμπτώματα, σπίτι και  εννοείται  σε απομόνωση. Μετά από δύο μέρες "ηρεμίας", ο πυρετός από το απόγευμα με ξαναεπισκέφτηκε. Οι γιατροί καθησυχαστικοί, μα πάνω απ' όλα παίρνω δύναμη από τις ευχές σας!

Θα νικήσουμε. Όλοι μαζί! Καλό βράδυ!

ΥΓ.: Οι σκέψεις μας σε γιατρούς,νοσηλευτές,εργαζόμενους στο Σύστημα Υγείας, που υπερβάλλουν εαυτούς!

Σας ευχαριστούμε!»

Νωρίτερα, η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε πως όσοι έρχονται στην Ελλάδα από το εξωτερικό θα μπαίνουν σε κατ' οίκον καραντίνα για 14 ημέρες.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM