Ακρίτα κατά Πολάκη για την τεκνοθεσία: «Ούτε καλημέρα» 

Ακρίτα κατά Πολάκη για την τεκνοθεσία: «Ούτε καλημέρα»  Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Η Έλενα Ακρίτα δημοσίευσε ανάρτηση στο facebook την οποία υπογράφει ως «Έλενα Ακρίτα, μητέρα του Παύλου».

Σαφή θέση κατά του Παύλου Πολάκη πήρε η Έλενα Ακρίτα, στην εσωκομματική διαμάχη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη χθεσινή ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, σε περίπτωση που εγκριθεί η πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Παράλληλα όμως, μία αποστροφή του προκάλεσε αντιδράσεις στο διαδίκτυο, καθώς ο βουλευτής αναφέρθηκε κατά της τεκνοθεσίας, τόσο από ομόφυλα όσο και από ετερόφυλα ζευγάρια.

«Αντίθετος με την τεκνοθεσία και για τα ετερόφυλα και όχι μόνο για τα ομόφυλα», δήλωσε ο Παύλος Πολάκης, προκαλώντας την αντίδραση της Έλενας Ακρίτα, που ήρθε μέσω facebook.

«Ούτε καλημέρα - Έλενα Ακρίτα, Μητέρα του Παύλου», έγραψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, παίρνοντας θέση κατά του αυτοανακηρυσσόμενου υποψηφίου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Έλενα Ακρίτα υιοθέτησε με τον τότε σύζυγό της Κώστα Αρζόγλου, το 1992, τον γιο τους, Παύλο.

Πολάκης: Είμαι αντίθετος στην τεκνοθεσία μέσω παρένθετης

Από την πλευρά του, ο Παύλος Πολάκης απάντησε στην Έλενα Ακρίτα, με το γνωστό, επιθετικό ύφος του «αδικημένου» που επιτίθεται κατά των «εχθρών» του, μέσω facebook.

Με σημερινή ανάρτησή του, διευκρινίζει τη χθεσινή του δήλωση που έγινε viral καθώς είναι ακατανόητη, γράφοντας: «Για να τελειώνει η συνειδητή σπέκουλα από ορισμένους που προσπαθούν να αντιπαρατεθούν στη χθεσινή προγραμματική μου ομιλία λέγοντας «ο Πολάκης είναι αντίθετος στην τεκνοθεσία - υιοθεσία και για τα ομόφυλα και τα ετερόφυλα ζευγάρια»!! Ναι είμαι αντίθετος και το έχω πει πολλές φορές, στην τεκνοθεσία μέσω ΠΑΡΕΝΘΕΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ και στα ομόφυλα και στα ετερόφυλα ζευγάρια!! Η απάντηση στο γιατί είναι αυτά που συνέβησαν στην κλινική υποβοηθουμένης αναπαραγωγής στα Χανιά με την αγοραπωλησία βρεφών!!! Προφανώς και δεν εννοούσα την υιοθεσία. Βρείτε κάτι άλλο να αντιπαρατεθείτε στην ομιλία που έκανα χθες! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ...».


 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη: Κάλπη στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού «πέρασε» η πρόταση Πολάκη και «87» 

Πολιτική / Πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη: Κάλπη στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού «πέρασε» η πρόταση Πολάκη και «87» 

Με μυστική ψηφοφορία που ξεκινά στις 10 το πρωί θα εγκριθεί ή όχι η πρόταση μομφής κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Εκνευρισμός και τεταμένο κλίμα στην Κεντρική Επιτροπή
LIFO NEWSROOM
Πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη: Αύριο ψηφίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη: Κυριακή πρωί ψηφίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ

«Πέρασε» η πρόταση Πολάκη και «87» για μυστική ψηφοφορία μετά από ώρες διαφωνιών σε έντονο κλίμα - «Τώρα θα αποφασίσουν πώς θα ψηφίσουν για να ψηφίσουν», σχολίασε σκωπτικά ο Κασσελάκης σε δημοσιογράφους
LIFO NEWSROOM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Πολιτική / Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Από «ιερό ευαγγέλιο εθνικής αυτογνωσίας» μετατράπηκε σε φιάσκο της κυβέρνησης, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Η κυβέρνηση επιχειρεί δολοφονία χαρακτήρα εναντίον όσων έψαχναν την αλήθεια εδώ και δύο χρόνια», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM
Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Εντοπίστηκαν δύο με ναρκωτικά

Πολιτική / Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Απομακρύνθηκαν δύο με ναρκωτικά

Κατά την επαναξιολόγηση εντοπίστηκαν δύο υπάλληλοι που είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά και απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
LIFO NEWSROOM
Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Πολιτική / Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Η Ελλάδα, βγαίνοντας από τη δεκαετή οικονομική κρίση, προσπαθεί να προσαρμοστεί στις εξελίξεις και να παραμείνει ανταγωνιστική έναντι της Τουρκίας, σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού
LIFO NEWSROOM