Ανδρέας Λοβέρδος: Παραιτήθηκε από όλα τα όργανα του ΠΑΣΟΚ- Και από μέλος του κόμματος

Ανδρέας Λοβέρδος: Παραιτήθηκε από όλα τα όργανα του ΠΑΣΟΚ- Και από μέλος του κόμματος Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι παραιτείται από όλα τα όργανα του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, στα οποία συμμετέχει, όπως και από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος.

Με μια ανάρτηση στο Facebook o Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το κόμμα του οποίου διετέλεσε επί χρόνια βουλευτής, αλλά και υπουργός. 

Οι λόγοι είναι «αμιγώς πολιτικοί», έγραψε στην ανάρτησή του, συμπληρώνοντας ότι αυτούς τους εξέθεσε στην «εμπιστευτική επιστολή» που έστειλε σήμερα στον Νίκο Ανδρουλάκη. 

«Από σήμερα παραιτούμαι από όλα ανεξαιρέτως τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στα οποία συμμετέχω. Παραιτούμαι επίσης από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον πρόεδρο του κινήματος», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Ανδρέας Λοβέρδος. 

Ακόμη, ευχήθηκε καλή επιτυχία «στον αγώνα και τις προσπάθειές τους» στον πρόεδρο, τα στελέχη και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ και καταλήγει ότι η απόφαση της παραίτησής του είναι «για καλό» και «πεντακάθαρη». 

«Για τα μέλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που με αγάπησαν και αγάπησα: η απόφασή μου αυτή είναι για καλό και πάνω απ΄όλα είναι πεντακάθαρη», ανέφερε συγκεκριμένα στο υστερόγραφο της ανάρτησής του. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM