«Αντί να φυλακίζει δημοσιογράφους η Ελλάδα να εξηγήσει τι έγιναν τα κονδύλια του προσφυγικού», λέει ο Φερχόφστατ

«Αντί να φυλακίζει δημοσιογράφους η Ελλάδα να εξηγήσει τι έγιναν τα κονδύλια του προσφυγικού», λέει ο Φερχόφστατ Facebook Twitter
EPA
2

Δριμεία κριτική στην ελληνική κυβέρνηση για το θέμα της σύλληψης των δημοσιογράφων του «Φιλελεύθερου» από τον επικεφαλής της ομάδας των Φιλελεύθερων στο Ευρωκοινοβούλιο, Γκι Φερχόφστατ. 

Ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου ανάρτησε στην σελίδα του στο Facebook δημοσίευμα που αναφέρεται στη σύλληψη των δημοσιογράφων. «Αντί να φυλακίζει δημοσιογράφους που ασκούν κριτική, η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να εξηγήσει τι έγιναν τα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης», σχολίασε. 

Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ για το ίδιο θέμα, ο εκδότης του Φιλελεύθερου, Θανάσης Μαυρίδης, υπεραμύνθηκε του ρεπορτάζ της εφημερίδας του. Υπογράμμισε πως η Αθήνα έχει λάβει κονδύλια της τάξης των 1,6 δισεκατομμυρίων ευρώ για να δημιουργήσει κέντρα σαν την Μόρια.

Επισήμανε δε πως πολλές υπηρεσίες του κέντρου, όπως ο καθαρισμός του βόθρου και η τροφοδοσία, δόθηκαν με απευθείας ανάθεση σε εργολάβους.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

LiFO politics / «Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

«Συστημικά κόμματα, που έχουν κυβερνήσει τη χώρα, στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν το αντισυστημικό ακροατήριο, θολώνουν τη γραμμή τους και παθαίνουν ζημιά» αναφέρει στην Βασιλική Σιούτη ο διευθυντής της εταιρείας Δημοσκοπήσεων Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Ανακοίνωσε ότι καταθέτει μήνυση και αγωγή εναντίον της κυρίας Κανέλλη, κατηγορώντας την για συκοφαντικά ψεύδη και επίθεση με σκοπό να αποδυναμώσει την πολιτική της δράση
LIFO NEWSROOM
Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

Πολιτική / Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

«Αυτό θα επιτρέψει στα κράτη-μέλη να αυξήσουν σημαντικά τις αμυντικές τους δαπάνες, αλλά με ελεγχόμενο τρόπο και υπό όρους», ανέφερε η φον ντερ Λάιεν, προσθέτοντας ότι η Επιτροπή θα προτείνει ένα ευρύτερο πακέτο εξατομικευμένων εργαλείων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε χώρας
LIFO NEWSROOM
Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Πολιτική / Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Στο πλαίσιο των ρυθμίσεων, προβλέπεται επιδότηση έως 70% των ληξιπρόθεσμων οφειλών των Δ.Ε.Υ.Α. προς τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και η θέσπιση κοινού κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας, τιμολογιακής πολιτικής και σχεδίων ασφάλειας τροφοδοσίας νερού
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Πολιτική / Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο των Οδικών Συγκοινωνιών ( ΟΣΥ ) στον 'Αγιο Ιωάννη Ρέντη όπου στεγάζονται καινούργια ηλεκτρικά λεωφορεία και λεωφορεία φυσικού αερίου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Όταν οι Συριζαίοι καταλάβουν ότι ο Πάνος είναι ενοχλητικό πλέον βαρίδι, τοτε πρόκειται να γελάσουμε πολύ. Για την ώρα ανταγωνίζεται τον Πολάκη σε τσαμπουκά και χυδαιότητα, ικανοποιώντας έτσι την χαιρεκακία των διαφόρων συριζοφασιστοειδών. Διόλου απίθανο όμως να πληρώσει στο μέλλον την νύφη ολόκληρης της ΠΦΑ τετραετίας, λειτουργώντας ως βολικός αποδιοπομπαίος τράγος.