Αποχωρεί η Σοφία Σακοράφα από το ΜέΡΑ25

Αποχωρεί η Σοφία Σακοράφα από το ΜέΡΑ25 Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Την αποχώρησή της από τον ΜέΡΑ25 ανακοίνωσε η πρώην βουλεύτρια του κόμματος, Σοφία Σακοράφα, μετά την προηγούμενη ανάρτηση του Γιάννη Βαρουφάκη για επικείμενη διαγραφή της. 

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η Σοφία Σακοράφα, αναφέρει ότι πήρε την απόφαση να αποχωρήσει όταν πληροφορήθηκε ότι ο επικεφαλής του κόμματος, Γιάνης Βαρουφάκης πρότεινε στην επιτροπή Δεοντολογίας τη διαγραφή της.

«Μόλις επέστρεψα μετά τη λήξη της συνεδρίασης της ΚΕ Επιτροπής του ΜέΡΑ25 και πληροφορήθηκα ότι στην ιστοσελίδα του κόμματος υπάρχει ανάρτηση με τίτλο 'Μηδενική ανοχή στην ολιγαρχία και τη διαπλοκή: Ο Γ. Βαρουφάκης προτείνει τη διαγραφή της Σοφίας Σακοράφα από το ΜέΡΑ25» αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή της η Σοφία Σακοράφα. 

«Mε εντυπωσιάζει (;) το γεγονός ότι δεν είχαν το θάρρος να κάνουν καμία σχετική αναφορά είτε στο σώμα είτε σε μένα προσωπικά κατά τη 12ωρη συνεδρίαση της ΚΕ. Ο καθείς με το μπόι του και τη σκιά του» επισημαίνει. 

«Προφανώς, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθεί η Επιτροπή σας Δεοντολογίας & Τήρησης Καταστατικού με εμένα, ως εκπρόσωπο “της ολιγαρχίας και της διαπλοκής”. Απαξιώ για κάθε απάντηση ή σχολιασμό, σας απαλλάσσω από τη διαδικασία  και αποχωρώ εγώ από το ΜέΡΑ25» ξεκαθαρίζει η πρώην βουλεύτρια του ΜέΡΑ25.

Νωρίτερα, ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε κάνει tweet στο οποίο έγραφε: «Μόλις εισηγηθήκαμε, με τον Κλέωνα Γρηγοριάδη και την Λίτσα Αλεξάκη, στην Επιτροπή Δεοντολογίας τη διαγραφή της Σοφίας Σακοράφα. Η Μηδενική Ανοχή στην Ολιγαρχία & την Διαπλοκή ξεκινά από το σπίτι μας. Το ΜέΡΑ25. Το κόμμα που δεν διστάζει να τα βάλει με τους ισχυρούς, ανεξάρτητα κόστους».

Αποχωρεί η Σοφία Σακοράφα από το ΜέΡΑ25 Facebook Twitter


 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Πολιτική / Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ερώτημα για αν εξετάζεται σοβαρά η υπόθεση των Τεμπών
LIFO NEWSROOM
«Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

LiFO politics / «Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

«Συστημικά κόμματα, που έχουν κυβερνήσει τη χώρα, στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν το αντισυστημικό ακροατήριο, θολώνουν τη γραμμή τους και παθαίνουν ζημιά» αναφέρει στην Βασιλική Σιούτη ο διευθυντής της εταιρείας Δημοσκοπήσεων Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Ανακοίνωσε ότι καταθέτει μήνυση και αγωγή εναντίον της κυρίας Κανέλλη, κατηγορώντας την για συκοφαντικά ψεύδη και επίθεση με σκοπό να αποδυναμώσει την πολιτική της δράση
LIFO NEWSROOM
Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

Πολιτική / Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

«Αυτό θα επιτρέψει στα κράτη-μέλη να αυξήσουν σημαντικά τις αμυντικές τους δαπάνες, αλλά με ελεγχόμενο τρόπο και υπό όρους», ανέφερε η φον ντερ Λάιεν, προσθέτοντας ότι η Επιτροπή θα προτείνει ένα ευρύτερο πακέτο εξατομικευμένων εργαλείων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε χώρας
LIFO NEWSROOM
Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Πολιτική / Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Στο πλαίσιο των ρυθμίσεων, προβλέπεται επιδότηση έως 70% των ληξιπρόθεσμων οφειλών των Δ.Ε.Υ.Α. προς τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και η θέσπιση κοινού κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας, τιμολογιακής πολιτικής και σχεδίων ασφάλειας τροφοδοσίας νερού
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Πολιτική / Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο των Οδικών Συγκοινωνιών ( ΟΣΥ ) στον 'Αγιο Ιωάννη Ρέντη όπου στεγάζονται καινούργια ηλεκτρικά λεωφορεία και λεωφορεία φυσικού αερίου
LIFO NEWSROOM