Άρση ασυλίας για Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

Άρση ασυλίας για Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
0

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εισηγείται την άρση ασυλίας του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου και του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη, για συκοφαντική δυσφήμηση.

Η υπόθεση αφορά κατηγορίες για συκοφαντική δυσφήμηση πρώην επιστημονικού συνεργάτη της Χρυσής Αυγής και η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, μειοψήφησε ο βουλευτής του κόμματος Χρήστος Παππάς.

Την ίδια στιγμή, η αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει να μην αρθεί η ασυλία του Υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη για τις δηλώσεις του σχετικά με την γενοκτονία των Ποντίων, αλλά και του βουλευτή της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη αναφορικά με σχόλιό του για μουσουλμάνους ψηφοφόρους στο δημοψήφισμα του 2015.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

LiFO politics / «Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

«Το πρόβλημα της δικαιοσύνης βρίσκεται στην ανώτατη ηγεσίας της» λέει στη Βασιλική Σιούτη ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός. Κατά την άποψή του, η βασική παθογένεια είναι ότι η ανώτατη ηγεσία της διορίζεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, αφού πρώτα ορισμένοι δικαστές δώσουν τα διαπιστευτήριά τους σε αυτήν.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση διατηρητέου κτηρίου που θα στεγάσει το Ίδρυμα της Βουλής

Πολιτική / Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση διατηρητέου κτηρίου που θα στεγάσει το Ίδρυμα της Βουλής

Το διώροφο υπερυψωμένο αρχοντικό επί της οδού Φιλελλήνων έχει μακρά ιστορική διαδρομή, αφού κατά το παρελθόν υπήρξε ιδιοκτησία των οικογενειών Κριεζή, Σούτσου, Μαυροκορδάτου και Θεοφίλη
LIFO NEWSROOM