Επεισόδια, μολότοφ και τραυματισμοί στο Σύνταγμα (video)

Επεισόδια, μολότοφ και τραυματισμοί στο Σύνταγμα (video) Facebook Twitter
0

Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τη 1.30 στην πλατεία Συντάγματος στο περιθώριο της κεντρικής απεργιακής συγκέντρωσης ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, με πετροπόλεμο, ρίψη μολότοφ και εκτεταμένη χρήση χημικών. Τα επεισόδια άρχισαν όταν ομάδα διαδηλωτών πέταξε πέτρες και αντικείμενα εναντίον των ΜΑΤ στην οδό Φιλελλήνων. Εναντίον των αστυνομικών εκσφενδονίστηκαν και μολότοφ.

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν ενώ υπήρξαν περισσότερες από 10 προσαγωγές. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τραυματισμός ενός διαδηλωτή είναι πιο σοβαρός.

Εδώ και λίγη ώρα η κατάσταση έχει ηρεμήσει και οι διαδηλωτές προσπαθούν να επιστρέψουν στο Σύνταγμα. Πριν τα επεισόδια  οι διαδηλωτές που βρέθηκαν στην πλατεία, υπολογίζονται σε περισσότεροι από 10 χιλιάδες.

Τα συνδικάτα καλούν και πάλι σε συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 11 αύριο το πρωί  και σε συγκέντρωση έξω από τη Βουλή στις 5 το απόγευμα της Κυριακής.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

LiFO politics / «Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

«Το πρόβλημα της δικαιοσύνης βρίσκεται στην ανώτατη ηγεσίας της» λέει στη Βασιλική Σιούτη ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός. Κατά την άποψή του, η βασική παθογένεια είναι ότι η ανώτατη ηγεσία της διορίζεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, αφού πρώτα ορισμένοι δικαστές δώσουν τα διαπιστευτήριά τους σε αυτήν.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ