Χατζηδάκης για την απόφαση Μητσοτάκη: Δεν έχουμε πολλούς πολιτικούς της εμβέλειας της Ντόρας

Χατζηδάκης για την απόφαση Μητσοτάκη: Δεν έχουμε πολλούς πολιτικούς της εμβέλειας της Ντόρας Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1

Την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην υπάρξει κανένας συγγενής του σε μελλοντική κυβέρνηση της ΝΔ ή σε άλλο πολιτειακό αξίωμα, σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης.

«Ήταν δύσκολη η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δεν έχουμε πολλούς πολιτικούς της εμβέλειας της Ντόρας Μπακογιάννη», δήλωσε μιλώντας στον Σκάι.

Ακόμη, ο κ. Χατζηδάκης αναφέρθηκε στην υπόθεση πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, τονίζοντας πως παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα.

Σε ό,τι αφορά τους πλειστηριασμούς, σημείωσε ότι η ΝΔ είχε ισχυρότερο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας. Ανέφερε ότι θα ήταν προτιμότερο στον νόμο Κατσέλη να μην πηγαίνουν όλες οι υποθέσεις με την ίδια ταχύτητα αλλά να εξετάζονται πρώτα οι περιπτώσεις με μεγάλη περιουσία.

Τέλος, εξέφρασε την ελπίδα να είναι ουσιαστική η επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στη χώρα μας και επισήμανε πως η Θράκη είναι και θα παραμείνει τμήμα της ελληνικής επικράτειας και δεν πρέπει να υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία γι' αυτό. 

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

LiFO politics / «Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

«Το πρόβλημα της δικαιοσύνης βρίσκεται στην ανώτατη ηγεσίας της» λέει στη Βασιλική Σιούτη ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός. Κατά την άποψή του, η βασική παθογένεια είναι ότι η ανώτατη ηγεσία της διορίζεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, αφού πρώτα ορισμένοι δικαστές δώσουν τα διαπιστευτήριά τους σε αυτήν.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση διατηρητέου κτηρίου που θα στεγάσει το Ίδρυμα της Βουλής

Πολιτική / Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση διατηρητέου κτηρίου που θα στεγάσει το Ίδρυμα της Βουλής

Το διώροφο υπερυψωμένο αρχοντικό επί της οδού Φιλελλήνων έχει μακρά ιστορική διαδρομή, αφού κατά το παρελθόν υπήρξε ιδιοκτησία των οικογενειών Κριεζή, Σούτσου, Μαυροκορδάτου και Θεοφίλη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
H αποχώρηση της Ντόρας θα είναι αποφασισμένη από την ίδια, η οποία μάλιστα την ψιλο-ανήγγειλε μέσω του ΒΗΜΑτος. Μένει να δούμε αν υλοποιηθεί.Επίσης μένει να δούμε αν μαζί με την Ντόρα "φύγουν" και άλλοι "παλαιοί και ενοχλητικοί". Η φωτό του Χατζηδάκη εδώ , όλα τα λεφτά!