Η Μέρκελ στο Προεδρικό Μέγαρο - Η «αιχμή» της Σακελλαροπούλου

Η Μέρκελ στο Προεδρικό Μέγαρο - Η «αιχμή» της Σακελλαροπούλου Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Στο προεδρικό Μέγαρο βρέθηκε η Γερμανίδα Καγκελάριος όπου συναντήθηκε με την Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Υποδεχόμενη την υπηρεσιακή πλέον καγκελάριο στην τελευταία της επίσκεψη στην Ελλάδα με αυτόν τον ρόλο, η ΠτΔ τη χαρακτήρισε σπουδαία πολιτικό και την ευχαρίστησε για την φιλοευρωπαϊκή της στάση σε σειρά ζητημάτων.

«Υποδέχομαι μια σπουδαία πολιτικό που διαμόρφωσε σχεδόν για δυο δεκαετίες την πολιτική της Γερμανίας και της Ευρώπης», είπε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλωσορίζοντας την Γερμανίδα καγκελάριο στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η Μέρκελ στο Προεδρικό Μέγαρο - Η «αιχμή» της Σακελλαροπούλου Facebook Twitter
Eurokinissi

«Η Ελλάδα πλήρωσε βαρύ τίμημα» τόνισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την σύντομη προσφώνησή της προς την καγκελάριο Μέρκελ. 

«Πολλές φορές αισθανθήκαμε δικαιολογημένα μόνοι», συμπλήρωσε η κυρία Σακελλαροπούλου, ενώ ευχαρίστησε την κυρία Μέρκελ για τη «διατήρηση των διμερών μας σχέσεων και την φιλεοευρωπαϊκή σας στάση» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η Μέρκελ στο Προεδρικό Μέγαρο - Η «αιχμή» της Σακελλαροπούλου Facebook Twitter
Eurokinissi

Σε λίγο η Γερμανίδα καγκελάριος θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα έχει συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, οι δύο ηγέτες θα κάνουν κοινές δηλώσεις. 

Η Μέρκελ στο Προεδρικό Μέγαρο - Η «αιχμή» της Σακελλαροπούλου Facebook Twitter
Eurokinissi
Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

Πολιτική / Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

«Δεν υπάρχει δυνατότητα περιορισμού της κίνησης και της προσωπικής ελευθερίας ενός βουλευτή, παρά μόνο εάν έχει προηγηθεί άδεια της Βουλής, η οποία εν προκειμένω δεν υπάρχει» δήλωσε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Βαθιώτης
LIFO NEWSROOM
Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Πολιτική / Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Ο Παπαδόπουλος είχε ήδη επιχειρήσει να παρέμβει θεσμικά, καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή και αποστέλλοντας επιστολή στη διοίκηση της Πινακοθήκης, ζητώντας την απόσυρση των έργων της έκθεσης «Η Σαγήνη Του Αλλόκοτου»
LIFO NEWSROOM