Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ στη Βουλή: «Είστε άχρωμοι» - «Μαθήματα δεν δεχόμαστε από εσάς που μας λέγατε γερμανοτσολιάδες»

Καβγάς ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ στη Βουλή: «Είστε άχρωμοι» - «Μαθήματα δεν δεχόμαστε από εσάς που μας λέγατε γερμανοτσολιάδες» Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Ένταση επικράτησε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του Κινήματος Αλλαγής, με τον Πάνο Σκουρλέτη και τη Νάντια Γιαννακοπούλου να ανταλλάσσουν βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Αφορμή για το επεισόδιο στάθηκε η επιλογή του ΚΙΝΑΛ, μέσω της Νάντιας Γιαννακοπούλου, να δηλώσει «παρών» στην πρόταση που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας για τον eΕΦΚΑ.

«Θέλω να πω στο ΚΙΝΑΛ ότι μέχρι τώρα ξέραμε ότι υπήρχαν οι πεδινοί, οι ορεινοί και τώρα μαθαίνουμε ότι υπάρχουν και οι Ελβετοί, οι άχρωμοι», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖ, Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας την κίνηση αυτή. «Έχετε ξεχάσει το ΑΣΕΠ, το οποίο καταστρατηγείται. Κάνετε την καλύτερη πάσα στην ΝΔ», πρόσθεσε.

Γιαννακοπούλου: «Δεν δεχόμαστε από τον ΣΥΡΙΖΑ μαθήματα πολιτικής»

«Κύριε Σκουρλέτη, μαθήματα πολιτικής από τον ΣΥΡΙΖΑ το ΚΙΝΑΛ δεν δέχεται», απάντησε η Νάντια Γιαννακοπούλου και πρόσθεσε: «Πάρτε το απόφαση ότι βολικά στηρίγματα σε εμάς δεν πρόκειται να βρείτε τώρα που πιέζεστε και από τις δημοσκοπήσεις. Θυμηθήκατε το ΠΑΣΟΚ του ΑΣΕΠ όταν μας κατηγορούσατε για γερμανοτσολιάδες και σιωπούσατε για τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή. Αν αυτό δεν είναι υποκρισία, τότε τι είναι;».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM