«Καίει» Άκη και Βίκυ ο Ζήγρας

«Καίει» Άκη και Βίκυ ο Ζήγρας Facebook Twitter
0

Άκρως επιβαρυντική για τον 'Ακη Τσοχατζόπουλο φαίνεται πως ήταν η πολύωρη απολογία του εξαδέλφου του πρώην υπουργού Νίκου Ζήγρα στον ανακριτή της υπόθεσης. Ο επιχειρηματίας -συγκατηγορούμενος του πρώην υπουργού- που μετά από τρεις μήνες κράτησης ζήτησε να «σπάσει τη σιωπή του», φέρεται, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, να έδωσε πολύ επιβαρυντικά στοιχεία, όχι μόνο για τον πρωταγωνιστή της υπόθεσης, αλλά και για άλλα πρόσωπα, τα οποία έως στιγμής δεν αντιμετωπίζουν κατηγορίες.  Μεταξύ αυτών και ένας τουλάχιστον κρατικός αξιωματούχος.

Κατά την 9ωρη παραμονή του στο γραφείο του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, ο Νίκος Ζήγρας φέρεται να παραδέχθηκε ότι πράγματι διαχειριζόταν χρήματα του Ακη Τσοχατζόπουλου, έως το 2004. Σύμφωνα με πληροφορίες, o κατηγορούμενος υποστήριξε επίσης ότι γνώριζε πως τα χρήματα αυτά ήταν «μαύρα», χωρίς όμως να γνωρίζει λεπτομέρειες για την προέλευση τους.

Αναφερόμενος στην προφυλακισμένη σύζυγο του Ακη Τσοχατζόπουλου, είπε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ότι δεν είχε πολλές σχέσεις μαζί της, αλλά εκτίμησε ότι η κ. Σταμάτη πρέπει να γνώριζε πολλά, γιατί «ο 'Ακης της έλεγε τα πάντα».

Αμεση ήταν η αντίδραση του προφυλακισμένου 'Ακη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος σε ανακοίνωσή του, μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για επιχείρηση συναλλαγής της ανακριτικής αρχής με εμπλεκομένους, με αποτέλεσμα τη μη προφυλάκισή τους.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

LiFO politics / «Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

Ο Παύλος Γερουλάνος εξηγεί στη Βασιλική Σιούτη γιατί είναι αντίθετος σε μία προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί πιστεύει ότι αυτό θα «ενδυνάμωνε τα άκρα που δεν έχουν πρώτη προτεραιότητα τα συμφέροντα της χώρας, αλλά τα συμφέροντα άλλων χωρών».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ