«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα της Κατερίνας Νοτοπούλου στον δήμο της Θεσσαλονίκης

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα της Κατερίνας Νοτοπούλου στον δήμο της Θεσσαλονίκης Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Την υποψηφιότητα της Κατερίνας Νοτοπούλου για τη Θεσσαλονίκη και του Νίκου Μπελαβίλα για τον Πειραιά ενέκρινε απόψε η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, οι υποψηφιότητες για όλους τους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες θα τεθούν προς έγκριση και από την Κεντρική Επιτροπή.

Η Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος θα συνεδριάσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακό, όπου θα τεθούν επί τάπητος και οι ευρωεκλογές καθώς και το πολιτικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σύμφωνα μάλιστα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», την επιλογή προσώπου για την υποψηφιότητα στον Δήμο της Αθήνας έχουν αναλάβει προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας και ο γραμματέας της ΚΕ, Πάνος Σκουρλέτης. 

«Το επόμενο διάστημα θα στηρίξουμε την προσπάθεια της δημοτικής παράταξης να διαμορφωθούν όροι προγραμματικής σύγκλισης με την παράταξη 'Πρωτοβουλία' του Γιάννη Μπουτάρη, την παράταξη των Οικολόγων, καθώς και ανεξάρτητα αυτοδιοικητικά στελέχη», αναφέρουν οι ίδιες πηγές που επικαλείται η εφημερίδα.

Όπως υπογραμμίζουν, η Κατερίνα Νοτοπούλου είναι ένα «νέο και άφθαρτο πρόσωπο, που ταυτόχρονα γνωρίζει και παλεύει για τα προβλήματα της πόλης».

Η συνεδρίαση κράτησε περίπου τέσσερις ώρες και συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, το διεθνές σκηνικό και οι προκλήσεις σε ευρωπαϊκή κλίμακα. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

LiFO politics / «Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

Ο Παύλος Γερουλάνος εξηγεί στη Βασιλική Σιούτη γιατί είναι αντίθετος σε μία προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί πιστεύει ότι αυτό θα «ενδυνάμωνε τα άκρα που δεν έχουν πρώτη προτεραιότητα τα συμφέροντα της χώρας, αλλά τα συμφέροντα άλλων χωρών».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ