Κώστας Αϊβαλιώτης: Αλληλεπιδρώ με τον Νίκο Καρβέλα για να κατέβει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές

Κώστας Αϊβαλιώτης: Αλληλεπιδρώ με τον Νίκο Καρβέλα για να κατέβει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές Facebook Twitter
Νίκος Καρβέλας/Φωτ.: Eurokinissi
0

Ο Κώστας Αϊβαλιώτης βάζει πλώρη για τις ευρωεκλογές με την «Εθνική Ομάδα» και θέλει να κατεβάσει υποψήφιο τόσο τον Νίκο Καρβέλα όσο και την Ελένη Φιλίνη. 

«Αλληλεπιδρώ, μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς και συντονίζω δράση με ορίζοντα τις Ευρωεκλογές μαζί με τον φίλο μου και πασίγνωστο συνθέτη Νίκο Καρβέλα. Μου αρέσει το μυαλό του Καρβέλα. Έχει σπουδάσει Νομική, είναι μάχιμος και έχει γράψει τρία βιβλία», είπε.

«Ο Αϊβαλιώτης πήρε την πρωτοβουλία, γιατί δεν αντέχει άλλο η Ελλάδα. Η Ελλάδα με 21 ευρωβουλευτές έπρεπε να τρέχουν σαν τρελοί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν υπάρχει αυτό και λέω ας πάνε επιτέλους οι άριστοι» υποστήριξε και πρόσθεσε: «Κόκκινη κάρτα στα λαμόγια και τους κλέφτες. Κόκκινη κάρτα στις 9 Ιουνίου. Ψηφίστε «Εθνική Ομάδα» και Κώστα Αϊβαλιώτη».

Παράλληλα υποστήρίξε ότι «εμένα είναι φίλη μου και αλληλεπιδρώ με την Ελένη Φιλίνη. Είναι μια κοπέλα που έχει κάνει καριέρα στο θέατρο με διαφανή τρόπο, συνεχίζει να είναι καλλιτέχνης μεγάλου διαμετρήματος».

Οι ανακοινώσεις των ονομάτων του ευρωψηφοδελτίου της «Εθνικής Ομάδας» θα πραγματοποιηθούν στις 24 Μαρτίου στις 19:00 στο Πολεμικό Μουσείο, όπως ενημέρωσε. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM