Μητσοτάκης κατά Ανδρουλάκη: Η προσπάθεια να φορτώσεις ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ δείχνει πανικό

Μητσοτάκη κατά Ανδρουλάκη: Δείχνει πανικό η προσπάθεια να φορτώσεις ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ Facebook Twitter
Φωτ.: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
0

Επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όσον αφορά στην υπόθεση της Εύας Καϊλή.

Κατά τη διάρκεια χαιρετισμού που απηύθυνε απόψε στις Βρυξέλλες σε μέλη και στελέχη της ΔΕΕΠ ΝΔ Βελγίου και της Γραμματέας Ελληνισμού της Διασποράς στα κεντρικά γραφεία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ανέφερε ότι ο Ν. Ανδρουλάκης με τις πρόσφατες δηλώσεις του αποκάλυψε την επιδίωξή του να συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Άκουγα τον κ. Ανδρουλάκη να λέει με απόλυτη σαφήνεια ότι θέλει να στείλει τη Νέα Δημοκρατία στην αντιπολίτευση για να οικοδομηθεί η προοδευτική διακυβέρνηση. Νομίζω ότι το είπε πολύ καθαρά. Ο άνθρωπος θέλει να συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Για να είμαστε ξεκάθαροι εδώ και να το γνωρίζουν αυτό και οι πολίτες οι οποίοι ενδεχομένως θα εμπιστευτούν το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές. Οι επιλογές λοιπόν έχουν γίνει και αν ο κ. Ανδρουλάκης επιλέγει να είναι παρακολούθημα του κ. Τσίπρα, ας βγει στο κάτω-κάτω να το πει με ειλικρίνεια και με απόλυτη σαφήνεια, αντί να μάς το λέει με μισόλογα», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε εμμέσως και στο Qatargate σημειώνοντας πως «με τις πρόσφατες εξελίξεις, η αξιοπιστία της πολιτικής πλήττεται και η εμπιστοσύνη στους πολιτικούς -και ειδικά στους ευρωπαϊκούς θεσμούς- βάλλεται με τα πολύ στενάχωρα γεγονότα τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας και τα οποία ελπίζω πολύ γρήγορα η Δικαιοσύνη εδώ στο Βέλγιο να εξιχνιάσει. Δεν θέλω να πω πολλά περισσότερα για το θέμα αυτό. Μια φράση θα πω μόνο: ότι δείχνει και πανικό και μικρότητα το να προσπαθείς να φορτώσεις ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Νέα Δημοκρατία».

Κατηγόρησε, δε, και τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως ένας πρώην πρωθυπουργός δεν προσφέρει υπηρεσίες στη χώρα του όταν τη δυσφημεί, αναφερόμενος σε δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι «η Ελλάδα είναι πρωταγωνίστρια στο να εξάγει διαφθορά».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Νετανιάχου Μητσοτάκη: Τι είπαν για διμερή συνεργασία και ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγει

Πολιτική / Συνάντηση Νετανιάχου Μητσοτάκη: Τι είπαν για διμερή συνεργασία και ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγει

Αντάλλαξαν απόψεις για τις περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και για τις προκλήσεις στη Συρία, στον Λίβανο και στην Ερυθρά Θάλασσα, αναφέρει το Γραφείο του Έλληνα πρωθυπουργού
LIFO NEWSROOM
Θα εξαντληθεί κάθε δημοσιονομικό περιθώριο και για τα σώματα ασφαλείας, διαμηνύει η κυβέρνηση

Πολιτική / Θα εξαντληθεί κάθε δημοσιονομικό περιθώριο και για τα σώματα ασφαλείας, διαμηνύει η κυβέρνηση

Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης ασκείται κεντρικά, δηλώνει με έμφαση το Μαξίμου προς βουλευτές και υπουργούς που ζήτησαν αυξήσεις στους μισθούς πυροσβεστών, λιμενικών και αστυνομικών
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Στη Σύνοδο θα μετάσχει η πλειονότητα των ηγετών της Ε.Ε., η ηγεσία των ευρωπαϊκών θεσμών και ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, ενώ έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν και χώρες εκτός Ε.Ε.
LIFO NEWSROOM
Εθνικιστικές κορώνες Πλεύρη για το σύνθημα στην παρέλαση: Τι να φωνάζουν, «περνά, περνά η μέλισσα;» και «μικρό μου πόνι»;

Πολιτική / Εθνικιστικές κορώνες Πλεύρη για το σύνθημα στην παρέλαση: Τι να φωνάζουν, «περνά, περνά η μέλισσα;» και «μικρό μου πόνι»;

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δικαιολόγησε απολύτως τα συνθήματα που ακούστηκαν στην παρέλαση και για τα οποία έκανε παρέμβαση η Τουρκία
LIFO NEWSROOM