ΝΔ: Για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά, αναρχικοί υπερασπίζονται κυβέρνηση"

ΝΔ: Για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά, αναρχικοί υπερασπίζονται κυβέρνηση" Facebook Twitter
13

Αντιδράσεις προκαλεί η ανακοίνωση των αντιεξουσιαστών πως την Τετάρτη θα πραγματοποιήσουν στην πλατεία Συντάγματος, αντισυγκέντρωση, απέναντι στη συγκέντρωση του «Παραιτηθείτε».

"Συγκεντρωνόμαστε στο Σύνταγμα ακυρώνοντας τη μάζωξη των ακροδεξιών μνημονιολάγνων! Όλοι την Τετάρτη 15/6 στο Σύνταγμα στις 19.00 για την υπεράσπιση του χώρου που 6 χρόνια τώρα δώσαμε μάχες με τους προστάτες των μνημονιακών πολιτικών και τα τσιράκια τους. Οι δρόμοι ανήκουν στον κόσμο του αγώνα και στους εξεγερμένους και όχι στους ρουφιάνους και τους προσκυνημένους!" αναφέρει το αντίστοιχο κάλεσμα.


Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει με δυσαρέκεια ότι για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά, αναρχικοί ανακοινώνουν συγκέντρωση για να υπερασπιστούν την κυβέρνηση.


«Καθιστούμε την κυβέρνηση απολύτως υπεύθυνη για την ασφάλεια των πολιτών του κινήματος «Παραιτηθείτε», στην αυριανή τους συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος», σημειώνει η ΝΔ και προσθέτει: «Όσο και αν η κυβέρνηση ενοχλείται από τη διαμαρτυρία της κοινωνίας, είναι υποχρεωμένη να διασφαλίσει πλήρως στην πράξη το δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών στη διαδήλωση».

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

Πολιτική / Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

«Δεν υπάρχει δυνατότητα περιορισμού της κίνησης και της προσωπικής ελευθερίας ενός βουλευτή, παρά μόνο εάν έχει προηγηθεί άδεια της Βουλής, η οποία εν προκειμένω δεν υπάρχει» δήλωσε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Βαθιώτης
LIFO NEWSROOM
Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Πολιτική / Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Ο Παπαδόπουλος είχε ήδη επιχειρήσει να παρέμβει θεσμικά, καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή και αποστέλλοντας επιστολή στη διοίκηση της Πινακοθήκης, ζητώντας την απόσυρση των έργων της έκθεσης «Η Σαγήνη Του Αλλόκοτου»
LIFO NEWSROOM