Νέα επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση με αφορμή δημοσιεύματα για τη Novartis

Νέα επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση με αφορμή δημοσιεύματα για τη Novartis Facebook Twitter
SOOC
0

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο Αντώνης Σαμαράς, μέσω συνεργατών του, με αφορμή νέα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με τη υπόθεση της Novartis.

Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού τονίζουν πως «η γελοία συμμορία διασύρεται και πάλι» καθώς, όπως λένε, προσπαθούν «μάταια» να πλήξουν τον Αντώνη Σαμαρά με «φαντασιώσεις, τερατολογίες, ασύστολα ψεύδη και ατέλειωτη λάσπη».

Σε δήλωσή τους για τις δήθεν, όπως λένε, νέες συναντήσεις του Αντώνη Σαμαρά με τον πρώην αντιπρόεδρο της Novartis κάνουν λόγο για «παραλήρημα». 

Η συνάντηση της 17/12/2012 είναι εκείνη που έγινε δημοσίως, παρουσία 13 άλλων πολυεθνικών εταιρειών στο Μαξίμου, συνάντηση που ο τέως πρωθυπουργός αναφέρει ρητά στην μήνυση, εξηγούν ξεκαθαρίζοντας πως η φημολογούμενη συνάντηση στις 28/2/2013 δεν έγινε ποτέ.

Όπως προσθέτουν, έτσι διαψεύδεται η προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να πείσει ότι ποτέ δεν συνάντησε τον αντιπρόεδρο της Novartis.

«Αν έχουν ακόμα ψυχραιμία, ας διαβάσουν την "Αυγή" της εποχής (2/3/2013), καθώς οι δηλώσεις Τσίπρα και φαρμακοβιομηχανίας είχαν ως κοινό στόχο την πολιτική Σαμαρά», επισημαίνουν, ενώ σε σχέση με το σημείωμα που αναφέρει κάποιον "Samara", μαζί με δημοσιογράφους και υπαλλήλους της Novartis, δηλώνουν πως η κυβέρνηση εκτίθεται καθώς το πρόσωπο αυτό δεν είναι ο Αντώνης Σαμαράς.

Μάλιστα οι ίδιοι συνεργάτες του τέως πρωθυπουργού καταγγέλλουν πως ο Αλέξης Τσίπρας ενέκρινε αίτημα της εταιρείας για να της παραχωρηθεί το ιστορικό παλάτι της Ρόδου για ένα δείπνο.

«Επί ενάμιση χρόνο η συμμορία διατυμπανίζει ότι το "μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους" είναι η υπόθεση Novartis. Γιατί λοιπόν ο κ. Τσίπρας, πριν από έξι μόλις μήνες, εγκρίνει το αίτημα της Novartis και παραχωρεί το ιστορικό παλάτι της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, για την πραγματοποίηση πολυτελούς δείπνου της εταιρίας; Ημερομηνία έκδοσης απόφασης: 27 Σεπτεμβρίου 2017. Τόσο άθλιοι! Τόσο υποκριτές! Θα τούς πάμε μέχρι τέλους» καταλήγει η δήλωση των συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

LiFO politics / «Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

Ο Παύλος Γερουλάνος εξηγεί στη Βασιλική Σιούτη γιατί είναι αντίθετος σε μία προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί πιστεύει ότι αυτό θα «ενδυνάμωνε τα άκρα που δεν έχουν πρώτη προτεραιότητα τα συμφέροντα της χώρας, αλλά τα συμφέροντα άλλων χωρών».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ