Νοτοπούλου για Σαμοθράκη: «Να υπάρξουν μέτρα και αποζημιώσεις για όσους ταλαιπωρήθηκαν»

Νοτοπούλου για Σαμοθράκη: «Να υπάρξουν μέτρα και αποζημιώσεις για όσους ταλαιπωρήθηκαν» Facebook Twitter
1

«Η ταλαιπωρία των τουριστών στη Σαμοθράκη μετά τον ακτοπλοϊκό αποκλεισμό της αποτελεί δυσφήμιση για τη χώρα μας και τον ελληνικό τουρισμό», αναφέρει σε δήλωση της τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου.

Σημειώνει πως  «είναι ζωτικής σημασίας, έστω και τώρα, η κυβέρνηση να λάβει άμεσα μέτρα για την ανάκτηση της αξιοπρέπειάς μας».

Η κ. Νοτοπούλου τονίζει πως «με δεδομένη την κακή εικόνα του πανέμορφου νησιού της Σαμοθράκης, τις ακυρώσεις, την απώλεια εισοδήματος στο ζενίθ της τουριστικής περιόδου και την αδιανόητη ταλαιπωρία των τουριστών, είναι επιτακτική ανάγκη να ανακοινωθούν άμεσα μέτρα αναστροφής της εικόνας και της φήμης τόσο του νησιού όσο και του ελληνικού τουρισμού, όπως και μέτρα αποζημίωσης όσων ταλαιπωρήθηκαν, κατοίκων και τουριστών».

«Ο τουρισμός είναι η εθνική μας δύναμη και πλήττεται από τον πρώτο μήνα διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας», σχολιάζει η κ. Νοτοπούλου.

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουλή – Ανδρουλάκης: Περίμενα σήμερα έναν πρωθυπουργό που θα ζητούσε συγγνώμη για τα ψέματα

Πολιτική / Βουλή – Ανδρουλάκης: Περίμενα σήμερα έναν πρωθυπουργό που θα ζητούσε συγγνώμη για τα ψέματα

«Να σκύψει το κεφάλι μπροστά στην κραυγή της κοινωνίας για ένα επιτέλους αποτελεσματικό και σύγχρονο κράτος, που ο ίδιος απέτυχε παταγωδώς να προσφέρει» τόνισε στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM
Βουλή, Live - Μητσοτάκης: Προσπαθούν να κάνουν τα Τέμπη σημείο διχασμού

Πολιτική / Βουλή, Live - Μητσοτάκης: Προσπαθούν να κάνουν τα Τέμπη σημείο διχασμού

Οι διαδηλωτές στην πλειονότητά τους είχαν το αντίθετο αίτημα από το να πέσει η κυβέρνηση, ζήτησαν να ανέβει η Ελλάδα ψηλότερα - Ζούμε ένα κοινό πένθος που ορισμένοι κύκλοι επιχειρούν να μεταμορφώσουν σε σημείο διχασμού, είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
«Να υπάρξουν μέτρα και αποζημιώσεις για όσους ταλαιπωρήθηκαν» Πηγή: www.lifo.grΑλίμονο ! Βεβαίως ! Εκ των ων ουκ άνευ ! Πρωτότυπο !Άμα είσαι μεγάλος μαχητής πολιτικός και μάλιστα κόμματος με όραμα, φαίνεται !