ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης είναι θετικός για debate με τον Δούκα: «Αύριο θα συζητήσουμε το πώς θα γίνει»

Ο Ανδρουλάκης είναι θετικός για debate με τον Δούκα: «Αύριο θα συζητήσουμε το πώς θα γίνει» Facebook Twitter
Νίκος Ανδρουλάκης - Χάρης Δούκας/ Φωτ.: Eurokinissi
0

Σε συνέντευξή του στο Mega, ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε θετικός στη διεξαγωγή debate με τον έτερο υποψήφιο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Χάρη Δούκα, ενόψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών. Ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος επικράτησε στον πρώτο γύρο, εξέφρασε την πρόθεση να συμμετάσχει σε τηλεμαχία για την ενημέρωση των μελών του κόμματος και των πολιτών σχετικά με τις προτάσεις τους για την πορεία του ΠΑΣΟΚ.

«Είμαι θετικός στη διεξαγωγή debate με τον κ. Δούκα. Αύριο θα συζητήσουμε το πώς θα γίνει και η αρμόδια επιτροπή θα καλέσει τους εκπροσώπους των δύο πλευρών για την τηλεμαχία», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης, υπογραμμίζοντας τη σημασία της άμεσης επικοινωνίας με τα μέλη του κόμματος σε μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση.

Το κάλεσμα του Χάρη Δούκα για debate

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο Χάρης Δούκας είχε ήδη ζητήσει τη διεξαγωγή debate με τον Νίκο Ανδρουλάκη μέσω ανάρτησής του στα social media, στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου. Ο κ. Δούκας τόνισε την ανάγκη για έναν ζωντανό και παραγωγικό διάλογο για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και της χώρας, επισημαίνοντας την επιθυμία του να επικοινωνήσουν τα οράματά τους στους ψηφοφόρους.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του, ο κ. Δούκας ανέφερε: «Μόλις επικοινώνησα με την ΕΡΤ και ζήτησα τη διεξαγωγή debate. Είναι σημαντικό να κάνουμε έναν ζωντανό και παραγωγικό διάλογο για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και της χώρας».

Η πρόταση για τη διεξαγωγή τηλεμαχίας φαίνεται να βρίσκει σύμφωνους και τους δύο υποψηφίους, γεγονός που αναμένεται να προσφέρει στους πολίτες και τα μέλη του κόμματος μια ουσιαστική ευκαιρία να συγκρίνουν τις θέσεις των δύο μονομάχων, λίγο πριν από τον καθοριστικό δεύτερο γύρο. Η απόφαση για τη μορφή και τους όρους διεξαγωγής του debate αναμένεται να ληφθεί τις επόμενες ημέρες από την αρμόδια επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να διευκολυνθεί ο δημόσιος διάλογος μεταξύ των δύο διεκδικητών της ηγεσίας.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

LiFO politics / «Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

Ο Παύλος Γερουλάνος εξηγεί στη Βασιλική Σιούτη γιατί είναι αντίθετος σε μία προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί πιστεύει ότι αυτό θα «ενδυνάμωνε τα άκρα που δεν έχουν πρώτη προτεραιότητα τα συμφέροντα της χώρας, αλλά τα συμφέροντα άλλων χωρών».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ