Ο Γκλέτσος εξηγεί πώς "θα αναλάβει δράση" στην Ειδομένη

Ο Γκλέτσος εξηγεί πώς "θα αναλάβει δράση" στην Ειδομένη Facebook Twitter
3

Eξηγήσεις σχετικά με την ανακοίνωση του κόμματος του ότι θα «αναλάβει δράση» στην Ειδομένη, μετά τα προχθεσινά επεισόδια και τη ρίψη χημικών και πλαστικών σφαιρών στο ελληνικό έδαφος από τους Σκοπιανούς έδωσε σήμερα ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Θα ξεκινήσουμε στην εισαγγελία μήνυση γιατί αυτοί οι κύριοι (Σκόπια) έκαναν παράνομες πράξεις σε βαθμό κακουργήματος», είπε ο Πρόεδρος του κόμματος Τελεία  και τόνισε ότι  «αν ξαναπατήσουν επί ελληνικού εδάφους θα πάμε στην Ειδομένη και θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας».

«Φαντάζεστε τι θα γίνει εκεί αν πάω και πω "αέρα"; Μόνος μου θα πάω και θα πω αέρα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκλέτσος. 

 

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

LiFO politics / «Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

«Το πρόβλημα της δικαιοσύνης βρίσκεται στην ανώτατη ηγεσίας της» λέει στη Βασιλική Σιούτη ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός. Κατά την άποψή του, η βασική παθογένεια είναι ότι η ανώτατη ηγεσία της διορίζεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, αφού πρώτα ορισμένοι δικαστές δώσουν τα διαπιστευτήριά τους σε αυτήν.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση διατηρητέου κτηρίου που θα στεγάσει το Ίδρυμα της Βουλής

Πολιτική / Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση διατηρητέου κτηρίου που θα στεγάσει το Ίδρυμα της Βουλής

Το διώροφο υπερυψωμένο αρχοντικό επί της οδού Φιλελλήνων έχει μακρά ιστορική διαδρομή, αφού κατά το παρελθόν υπήρξε ιδιοκτησία των οικογενειών Κριεζή, Σούτσου, Μαυροκορδάτου και Θεοφίλη
LIFO NEWSROOM