Live

Ο Σταύρος Θεοδωράκης καλεί σε συγκέντρωση έξω από τη γαλλική πρεσβεία

Ο Σταύρος Θεοδωράκης καλεί σε συγκέντρωση έξω από τη γαλλική πρεσβεία Facebook Twitter
SOOC
0

Κάλεσμα για συγκέντρωση έξω από την γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα απευθύνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, όπου αναφέρει ότι "είμαστε όλοι στόχοι επειδή ζούμε και σκεπτόμαστε διαφορετικά».

Στο μήνυμά του ο κ. Θεοδωράκης αναφέρει: «Είμαστε όλοι Γάλλοι! Είμαστε όλοι Γάλλοι;

Σας καλώ το βράδυ στις 10 ώρα Ελλάδος – την ώρα που εκδηλώθηκε η πρώτη επίθεση στο Παρίσι – να συγκεντρωθούμε όλοι έξω από τη Γαλλική Πρεσβεία, Βασιλίσσης Σοφίας 7 στην Αθήνα.

Χωρίς φωνές, χωρίς συνθήματα, κρατώντας στα χέρια χαρτιά και πανιά στα χρώματα της Γαλλίας! Είμαστε όλοι στόχοι επειδή ζούμε διαφορετικά, σκεφτόμαστε διαφορετικά, ντυνόμαστε διαφορετικά και έχουμε επιλέξει να ζούμε σε κοινωνίες χωρίς φετφάδες. Αυτές τις επιλογές μας πρέπει να τις υπερασπιστούμε. Η Ευρώπη μπορεί να χρειάζεται νέα ορμή, αλλά δεν δέχεται τελεσίγραφα. Και αντίθετα με τους εχθρούς της δεν θα παρασυρθεί σε κυνήγι μαγισσών αλλά με στοχευμένες δράσεις θα απομονώσει και θα συντρίψει τους τρομοκράτες».

0

Live

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόρα Μπακογιάννη: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τα συλλαλητήρια

Πολιτική / Ντόρα Μπακογιάννη: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τα συλλαλητήρια

Η κυβέρνηση θα πέσει εάν χάσει την εμπιστοσύνη της Βουλής, δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας - Δεν έχω δει τον Κυριάκο τόσο κατεστραμμένο όσο ήταν όταν γύρισε από τα Τέμπη, είπε ως αδελφή του πρωθυπουργού
LIFO NEWSROOM
Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

Πολιτική / Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

«Δεν υπάρχει δυνατότητα περιορισμού της κίνησης και της προσωπικής ελευθερίας ενός βουλευτή, παρά μόνο εάν έχει προηγηθεί άδεια της Βουλής, η οποία εν προκειμένω δεν υπάρχει» δήλωσε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Βαθιώτης
LIFO NEWSROOM
Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Πολιτική / Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Ο Παπαδόπουλος είχε ήδη επιχειρήσει να παρέμβει θεσμικά, καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή και αποστέλλοντας επιστολή στη διοίκηση της Πινακοθήκης, ζητώντας την απόσυρση των έργων της έκθεσης «Η Σαγήνη Του Αλλόκοτου»
LIFO NEWSROOM