Ο ΣΥΡΙΖΑ για την Τατιάνα Στεφανίδου: Οι απόπειρες της Χ.Α. για φίμωση δεν θα έχουν καμία τύχη

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την Τατιάνα Στεφανίδου: Οι απόπειρες της Χ.Α. για φίμωση δεν θα έχουν καμία τύχη Facebook Twitter
0


 

«Να γνωρίζει καλά, αυτός κι οι ομοϊδεάτες του πως η απόπειρά τους να αποτρέψουν το δικαίωμα των προσφύγων στη μόρφωση, όπως και η φίμωση των δημοσιογράφων δεν θα έχουν καμία τύχη», σημειώνει, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ για τη μήνυση που κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγός, κατά της Τατιάνας Στεφανίδου. «Ο φασισμός και ο ρατσισμός δεν έχουν θέση στην ελληνική κοινωνία», υπογραμμίζει.

 

Αναλυτικά, ο ΣΥΡΙΖΑ, στην ανακοίνωση του, αναφέρει: «Μετά την τραμπούκικη επίθεση στο σχολείο του Περάματος, ο υπόδικος για εγκληματικές ενέργειες βουλευτής της ΧΑ, Γιάννης Λαγός, κατέθεσε μήνυση κατά της δημοσιογράφου Τατιάνας Στεφανίδου, επιδιώκοντας να εμφανιστεί ως "διωκόμενος".

 

Να γνωρίζει καλά, αυτός κι οι ομοϊδεάτες του πως η απόπειρά τους να αποτρέψουν το δικαίωμα των προσφύγων στη μόρφωση, όπως και η φίμωση των δημοσιογράφων δεν θα έχουν καμία τύχη. Ο φασισμός και ο ρατσισμός δεν έχουν θέση στην ελληνική κοινωνία».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM