Παπούλιας: «Η απόφαση για την Κύπρο δεν είναι ανεκτή»

Παπούλιας: «Η απόφαση για την Κύπρο δεν είναι ανεκτή» Facebook Twitter
7

Έντονα κριτικό ως προς την απόφαση της Ευρώπης για την Κύπρο ήταν το μήνυμα του Κάρολου Παπούλια με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «θα πρέπει η ΕΕ να μην επιλέγει τα θύματά της όπως εκείνη νομίζει ότι πρέπει να επιλέξει γιατί δημιουργεί ένα χάσμα μεταξύ των ονείρων των ευρωπαϊκών λαών για μια Ευρώπη που θα προστατεύει τους αδύναμους». Εξέφρασε δε την ελπίδα το μήνυμα του να φτάσει στο Βερολίνο «Η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Κύπρο δεν είναι ανεκτή γιατί είναι επιλεκτική» συμπλήρωσε ο κ. Παπούλιας.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

LiFO politics / «Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

Ο Παύλος Γερουλάνος εξηγεί στη Βασιλική Σιούτη γιατί είναι αντίθετος σε μία προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί πιστεύει ότι αυτό θα «ενδυνάμωνε τα άκρα που δεν έχουν πρώτη προτεραιότητα τα συμφέροντα της χώρας, αλλά τα συμφέροντα άλλων χωρών».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

5 σχόλια
Κύριε Παπούλια, όταν μαθαίνατε απ' το δελτίο ειδήσεων ότι έχετε δανείσει τον Ανδρέα Παπανδρέου για να χτίσει τη βίλλα, το ανεχθήκατε ή όχι; Βγήκατε τότε (ή αργότερα) παλληκαρίσια και λεβέντικα να καταγγείλετε τον ηγέτη;
<<Έντονα κριτικό ως προς την απόφαση της Ευρώπης για την Κύπρο ήταν το μήνυμα του Κάρολου Παπούλια με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου.>> Σιγά,Τσάρλυ,γιατί από την πολύ πίεση θα σπάσουν τα κομβία του υποκαμίσου...
Θα προτιμούσα αντί κριτικής στην Ευρώπη, ο πρόεδρος να μιλήσει κάποτε για της δικές του ευθύνες. Υπήρξε δεξί χέρι του Ανδρέα τότε τα μακρινά χρόνια του απόλυτου λαϊκισμού, των συνεχόμενων ρουσφετιων και της κατασπατάλησης του Ευρωπαϊκού χρήματος. Αν είναι οπότε μιλάει να αποδίδει ευθύνες μόνο στους άλλους, καλύτερα να σιωπήσει και να παραμένει στην ασφάλεια του ούτως η άλλως διακοσμητικου του ρόλου!
Πές τα βρε Αρη σε παρακαλώ, για να μην γράψω τιποτα βαρυτερο. Την υπογραφή του την έβαλε σε όλες τις αποφάσεις. Όταν ο Αντρέας πήγαινε στο Νταβός, και γυρνώντας "παραιτούσε" υπουργούς εν πτηση, μέσα ήταν κι αυτός. Για καμια μαζωξη ηπειρωτών και καμια παρελαση καλος είναι. Αν πιστευει αυτα που λέει ας μην υπόγραφε ως προεδρος της "Ελληνικής" "Δημοκρατίας" (και τα δύο πλέον σε εισαγωγικά)