Live

To Ποτάμι ζητά επίσημη ενημέρωση για τη διαπραγμάτευση

To Ποτάμι ζητά επίσημη ενημέρωση για τη διαπραγμάτευση Facebook Twitter
Theodore Manolopoulos / SOOC
0

Επίσημη ενημέρωση, για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, ζητάει το Ποτάμι το οποίο εξέφρασε παράλληλα και την δυσαρέσκειά του για την επιλογή της κυβέρνησης να ενημερώνει την κοινή γνώμη μέσω διαρροών και non-paper.

Ο εκπροσώπος τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας αναφέρει πως οι εξελίξεις και η πορεία της διαπραγμάτευσης βρίσκονται στο σκοτάδι και επισημαίνει ότι "δεν το γνωρίζει ούτε η Βουλή, ούτε τα κόμματα, από τα οποία ζητείται στήριξη. Επειδή το αποτέλεσμα, είτε είναι θετικό είτε αρνητικό, θα καθορίσει τη μοίρα της χώρας για πολλές δεκαετίες, η κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει σε επίσημη ενημέρωση. Τα παιχνίδια τακτικής δίνουν πρόσκαιρα δημοσκοπικά κέρδη, όμως έχουν κοντά ποδάρια. 'Οπως ακριβώς και το ψέμα".


Ταυτόχρονα, άσκησε κριτική, για τον τρόπο που η κυβέρνηση ενημερώνει την κοινή γνώμη: "Η κυβερνητική προπαγάνδα μέσω διαρροών και non-paper, που έχει γίνει πια το νέο όπλο επικοινωνίας, προσπαθεί να πείσει τους πολίτες ότι όλα πάνε καλά. Σήμερα, η κυβερνητική απόφαση ήταν να διαλέξει από το καλάθι το μήνυμα αισιοδοξίας. Άλλες φορές τραβάει το μήνυμα ρήξη", τονίζει.

0

Live

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόρα Μπακογιάννη: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τα συλλαλητήρια

Πολιτική / Ντόρα Μπακογιάννη: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τα συλλαλητήρια

Η κυβέρνηση θα πέσει εάν χάσει την εμπιστοσύνη της Βουλής, δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας - Δεν έχω δει τον Κυριάκο τόσο κατεστραμμένο όσο ήταν όταν γύρισε από τα Τέμπη, είπε ως αδελφή του πρωθυπουργού
LIFO NEWSROOM
Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

Πολιτική / Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

«Δεν υπάρχει δυνατότητα περιορισμού της κίνησης και της προσωπικής ελευθερίας ενός βουλευτή, παρά μόνο εάν έχει προηγηθεί άδεια της Βουλής, η οποία εν προκειμένω δεν υπάρχει» δήλωσε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Βαθιώτης
LIFO NEWSROOM
Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Πολιτική / Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Ο Παπαδόπουλος είχε ήδη επιχειρήσει να παρέμβει θεσμικά, καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή και αποστέλλοντας επιστολή στη διοίκηση της Πινακοθήκης, ζητώντας την απόσυρση των έργων της έκθεσης «Η Σαγήνη Του Αλλόκοτου»
LIFO NEWSROOM