Πότε θα έχουμε τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα

Πότε θα έχουμε τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα Facebook Twitter
SOOC / Konstantinos Tsakalidis / Κωνσταντίνος
0

Στις 9:30 το βράδυ, δυόμιση ώρες αφότου κλείσουν οι κάλπες, εκτιμάται πως θα γίνει η πρώτη ασφαλής εκτίμηση για τα ποσοστά που θα λάβουν τα κόμματα στις εκλογές του 2015.

Σύμφωνα με την Singular Logic, η ανάδειξη ή μη αυτοδύναμης κυβέρνησης αναμένεται τα ξημερώματα της Δευτέρας καθώς εξαρτάται από το ποσοστό των ψήφων που θα λάβουν τα κόμματα εκτός Βουλής.

 

Οι ώρες που απαιτούνται προκειμένου να αποτυπωθεί η εκλογική δύναμη των κομμάτων που θα βρίσκονται γύρω στο 3% και να πιστοποιηθεί ποια από αυτά μπαίνουν στη Βουλή και ποια μένουν εκτός είναι αρκετές.

Μεγάλο θα είναι επίσης το χρονικό διάστημα που χρειάζεται ώστε να διαπιστωθεί το συνολικό ποσοστό των ψήφων που θα πάρουν τα κόμματα που θα βρεθούν εκτός Βουλής.

Σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα ανά Περιφέρεια, η εικόνα θα αποτυπωθεί συντομότερα στις μονοεδρικές και μικρότερες σε πληθυσμό Περιφέρειες και στις μικρότερες σε πληθυσμό Περιφέρειες με 2 έδρες .

Αντιστοίχως τελευταία θα αποτυπωθεί η εικόνα στις πολυπληθέστερες εκλογικές Περιφέρειες (Β' Αθηνών με 1.428.769 ψηφοφόρους, Α' Θεσσαλονίκης με 512.768 ψηφοφόρους, Α' Αθηνών με 476.183 ψηφοφόρους, Β' Θεσσαλονίκης με 283.717 ψηφοφόρους, Αχαΐας με 276.080 ψηφοφόρους και Β' Πειραιώς με 270.517 ψηφοφόρους).

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαξιφισμοί ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για Τέμπη: «Απαράδεκτη εργαλειοποίηση» - «Το γαρ πολύ της θλίψεως...»

Πολιτική / Διαξιφισμοί ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για Τέμπη: «Απαράδεκτη εργαλειοποίηση» - «Το γαρ πολύ της θλίψεως...»

εργαλειοποίηση αυτής της τραγωδίας από την αντιπολίτευση είναι πλέον αυταπόδεικτη και πρέπει να σταματήσει, λέει η ΝΔ - «Αν ψάχνουν, λοιπόν, ποιος τα "μαζεύει", ας κοιταχτούν στον καθρέφτη», απαντά το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM
Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την αναδιοργάνωση της Εθνικής Πινακοθήκης και του Οργανισμού Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης

Πολιτική / Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την αναδιοργάνωση της Εθνικής Πινακοθήκης και του Οργανισμού Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης

Η επεξεργασία του νομοσχεδίου στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή Μορφωτικών υποθέσεων έχει οριστεί να αρχίσει την ερχόμενη Τρίτη
LIFO NEWSROOM