ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΖΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΖΑ Facebook Twitter
0

Απόψε στο Gagarin205 στη Λιοσιόν, στις 9 το βράδυ, διοργανώνεται μεγάλη συναυλία με σκοπό να αρθεί η πολιορκία της Γάζας και να ανοίξουν τα σύνορα της Παλαιστίνης στη Μεσόγειο. Η είσοδος είναι ελεύθερη και ο καθένας μπορεί να ενισχύσει την αποστολή.

Η πρωτοβουλία «Ένα Καράβι για τη Γάζα» (www.shiptogaza.gr) συμμετέχει στην ευρύτερη, διεθνή αποστολή Free Gaza Movement μεταφέροντας αυτή τη φορά -κυρίως- βασικά υλικά ανοικοδόμησης (τσιμέντο, ξυλεία κ.λπ.), υλικά που το Ισραήλ έχει απαγορεύσει να μπουν στη Γάζα.

Στη μεγάλη συναυλία συμμετέχουν οι Wlad el Hara – μια παλαιστινιακή χιπ χοπ μπάντα-, ο Mc Yinka μαζί με τον J. Melik, οι Illegal Operation feat. Alex. K (aka Αλέξης Καλοφωλιάς), οι Word of Mouth, οι Dustbowl, οι Night on Earth, o Μπάμπης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Μουρτζόπουλος, οι Spy Weirdos και οι Μόνο Γυμνό.

ΜΚ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουλή – Ανδρουλάκης: Περίμενα σήμερα έναν πρωθυπουργό που θα ζητούσε συγγνώμη για τα ψέματα

Πολιτική / Βουλή – Ανδρουλάκης: Περίμενα σήμερα έναν πρωθυπουργό που θα ζητούσε συγγνώμη για τα ψέματα

«Να σκύψει το κεφάλι μπροστά στην κραυγή της κοινωνίας για ένα επιτέλους αποτελεσματικό και σύγχρονο κράτος, που ο ίδιος απέτυχε παταγωδώς να προσφέρει» τόνισε στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM
Βουλή, Live - Μητσοτάκης: Προσπαθούν να κάνουν τα Τέμπη σημείο διχασμού

Πολιτική / Βουλή, Live - Μητσοτάκης: Προσπαθούν να κάνουν τα Τέμπη σημείο διχασμού

Οι διαδηλωτές στην πλειονότητά τους είχαν το αντίθετο αίτημα από το να πέσει η κυβέρνηση, ζήτησαν να ανέβει η Ελλάδα ψηλότερα - Ζούμε ένα κοινό πένθος που ορισμένοι κύκλοι επιχειρούν να μεταμορφώσουν σε σημείο διχασμού, είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM