Στέφανος Κασσελάκης: Για κούρεμα 48 ώρες πριν παρουσιαστεί στη Θήβα - «Είμαι φίνο φανταράκι»

Στέφανος Κασσελάκης: Για κούρεμα 48 ώρες πριν παρουσιαστεί στη Θήβα - «Είμαι φίνο φανταράκι» Facebook Twitter
Φωτoγραφία του Στέφανου Κασσελάκη / TikTok
0

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβασε νέο βίντεο στο TikTok, δείχνοντας τις προετοιμασίες που κάνει λίγα εικοσιτετράωρα πριν παρουσιαστεί στον στρατό.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και στη λεζάντα του νέου του βίντεο στο TikTok, «μετρά αντίστροφα» για να μπει στο στρατό, καθώς αύριο Παρασκευή 15 Μαρτίου παρουσιάζεται στη Θήβα. Στο βίντεο του με αρκετό χιούμορ, ο Στέφανος Κασσελάκης δείχνει πως επιλέγει να περάσει αυτές τις ώρες, μεταξύ άλλων πηγαίνοντας για κούρεμα.

Όλοι οι φαντάροι πριν παρουσιαστούν κουρεύονται και ξυρίζονται, έτσι και ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε για τις απαραίτητες προετοιμασίες, αναφέροντας χιουμοριστικά πως ήθελε να τον κουρέψουν «ΣΥΡΙΖΑ». Μάλιστα την ώρα που τον κούρευαν, μέσα από το βίντεο ακούγεται να παίζει στο κομμωτήριο το «Είμαι φίνο φανταράκι», ένα από τα πιο κλασσικά τραγούδια που βάζουν σε κάποιον πριν παρουσιαστεί.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιαστεί αύριο στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα για τη δεκαπενθήμερη στρατιωτική θητεία του, ενώ οι στρατιωτικές του υποχρεώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν μεταξύ 30 Μαρτίου και 5 Απριλίου.

@skasselakis

48 ώρες. Μετράμε αντίστροφα

♬ πρωτότυπος ήχος - Stefanos Kasselakis

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Στη Σύνοδο θα μετάσχει η πλειονότητα των ηγετών της Ε.Ε., η ηγεσία των ευρωπαϊκών θεσμών και ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, ενώ έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν και χώρες εκτός Ε.Ε.
LIFO NEWSROOM
Εθνικιστικές κορώνες Πλεύρη για το σύνθημα στην παρέλαση: Τι να φωνάζουν, «περνά, περνά η μέλισσα;» και «μικρό μου πόνι»;

Πολιτική / Εθνικιστικές κορώνες Πλεύρη για το σύνθημα στην παρέλαση: Τι να φωνάζουν, «περνά, περνά η μέλισσα;» και «μικρό μου πόνι»;

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δικαιολόγησε απολύτως τα συνθήματα που ακούστηκαν στην παρέλαση και για τα οποία έκανε παρέμβαση η Τουρκία
LIFO NEWSROOM