Στην Αθήνα ο Ρόμπερτ Μενέντεζ- Η βόλτα στην Αρχαία Αγορά και την Πλάκα

Στην Αθήνα ο Ρόμπερτ Μενέντεζ- Η βόλτα στην Αρχαία Αγορά και την Πλάκα Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Αμερικανός γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, όπου και απολαμβάνει τις διακοπές του.

Συγκεκριμένα ο γνωστός για τη στάση του υπέρ των ελληνικών θέσεων στη Γερουσία των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Μενέντεζ, βρέθηκε στην Αθήνα μαζί με τη σύζυγό του, Ναντίν Αρσλανιάν, ενώ έκαναν τη βόλτα τους στην Αρχαία Αγορά και την Πλάκα.

Μάλιστα ο Ρόμπερτ Μενέντεζ και η σύζυγός του γευμάτισαν σε γνωστή ταβέρνα στην Πλάκα με τον Αμερικανό πρέσβη Τζόρτζ Τσούνη. Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας τράβηξε και φωτογραφία μαζί τους, την οποία και ανέβασε στα social media.

Σημειώνεται πως κατά την τελευταία του επίσκεψη στην Ελλάδα, ο Ρόμπερτ Μενέντεζ είχε παρασημοφορηθεί από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας με το παράσημο του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος της Τιμής, για τη συνεισφορά του στην εμβάθυνση των σχέσεων Ελλάδας και ΗΠΑ και την προώθηση της ειρήνης και της συνεργασίας στην ευρύτερη περιοχή.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόρα Μπακογιάννη: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τα συλλαλητήρια

Πολιτική / Ντόρα Μπακογιάννη: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τα συλλαλητήρια

Η κυβέρνηση θα πέσει εάν χάσει την εμπιστοσύνη της Βουλής, δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας - Δεν έχω δει τον Κυριάκο τόσο κατεστραμμένο όσο ήταν όταν γύρισε από τα Τέμπη, είπε ως αδελφή του πρωθυπουργού
LIFO NEWSROOM
Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

Πολιτική / Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

«Δεν υπάρχει δυνατότητα περιορισμού της κίνησης και της προσωπικής ελευθερίας ενός βουλευτή, παρά μόνο εάν έχει προηγηθεί άδεια της Βουλής, η οποία εν προκειμένω δεν υπάρχει» δήλωσε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Βαθιώτης
LIFO NEWSROOM
Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Πολιτική / Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Ο Παπαδόπουλος είχε ήδη επιχειρήσει να παρέμβει θεσμικά, καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή και αποστέλλοντας επιστολή στη διοίκηση της Πινακοθήκης, ζητώντας την απόσυρση των έργων της έκθεσης «Η Σαγήνη Του Αλλόκοτου»
LIFO NEWSROOM