Στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

lafazanis Facebook Twitter
0

Το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού επισκέφθηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, στον απόηχο της  έξωσης της συνταξιούχου δημοσιογράφου. 

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Κολοβού κατήγγειλε πως νωρίς το πρωί της Δευτέρας έφτασαν στο σπίτι της αστυνομικοί και δικαστικός επιμελητής, για να πραγματοποιήσουν έξωση. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, έσπασαν την πόρτα του σπιτιού της με ηλεκτρικό πριόνι. 

Ο επικεφαλής του «Δημοκρατικού Κινήματος Εθνικής Απελευθέρωσης», που διετέλεσε υπουργός επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε στην Ιωάννα Κολοβού «τον θαυμασμό του για το θάρρος και τον αγώνα της ενάντια στον απάνθρωπο πλειστηριασμό της πρώτης και μονής κατοικίας της, ενάντια στην βάρβαρη και παράνομη έξωση που όρθια και αγωνιστικά αντιμετώπισε». 

Ο κ. Λαφαζάνης εξέφρασε την αλληλεγγύη του στη συνταξιούχο δημοσιογράφο και σημείωσε τη συμπαράσταση των πολιτών, αναφερόμενος στη μεγάλη συγκέντρωση που έγινε έξω από το σπίτι της κ. Κολοβού τη Δευτέρα, λίγες ώρες μετά τη βίαιη έξωσή της. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόρα Μπακογιάννη: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τα συλλαλητήρια

Πολιτική / Ντόρα Μπακογιάννη: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τα συλλαλητήρια

Η κυβέρνηση θα πέσει εάν χάσει την εμπιστοσύνη της Βουλής, δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας - Δεν έχω δει τον Κυριάκο τόσο κατεστραμμένο όσο ήταν όταν γύρισε από τα Τέμπη, είπε ως αδελφή του πρωθυπουργού
LIFO NEWSROOM
Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

Πολιτική / Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

«Δεν υπάρχει δυνατότητα περιορισμού της κίνησης και της προσωπικής ελευθερίας ενός βουλευτή, παρά μόνο εάν έχει προηγηθεί άδεια της Βουλής, η οποία εν προκειμένω δεν υπάρχει» δήλωσε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Βαθιώτης
LIFO NEWSROOM
Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Πολιτική / Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Ο Παπαδόπουλος είχε ήδη επιχειρήσει να παρέμβει θεσμικά, καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή και αποστέλλοντας επιστολή στη διοίκηση της Πινακοθήκης, ζητώντας την απόσυρση των έργων της έκθεσης «Η Σαγήνη Του Αλλόκοτου»
LIFO NEWSROOM