Συμβουλές Ερντογάν στον Τσίπρα

Συμβουλές Ερντογάν στον Τσίπρα Facebook Twitter
6

Συμβουλές προς τον Αλέξη Τσίπρα δίνει ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος κληθείς από την τουρική τηλεόραση να σχολιάσει τις προεκλογικές δηλώσεις του Έλληνα Πρωθυπουργού σχετικά με το χρέος δήλωσε ότι ο Α. Τσίπρας «πρέπει να είναι πιο συγκρατημένος σε ορισμένα μηνύματα που δίνει».

«Η πολιτική δεν σηκώνει συναισθηματισμούς. Πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία στον λαϊκισμό. Διότι εάν στη συνέχεια δεν καταστεί δυνατόν να υπερασπιστεί κανείς τα εν λόγω μηνύματα, αυτό θα είναι πρόβλημα» τόνισε ο κ. Ερντογάν.

Σε ό,τι αφορά στις ελληνοτουρικές σχέσεις ο Τούρκος Πρόεδρος ανέφερε:

«Οι διμερείς σχέσεις μας ήταν καλές και με τους προηγούμενους ηγέτες της Ελλάδας. Ελπίζω ότι το ίδιο θα συμβεί και με τον κ. Τσίπρα».

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Πολιτική / Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Η εκπαίδευση θα βασίζεται στις σύγχρονες τεχνολογίες και τα διδάγματα πρόσφατων συγκρούσεων, περιλαμβάνοντας νέες ειδικότητες και εκπαίδευση σε σύγχρονα οπλικά συστήματα, τακτικές μάχης, χρήση drones και προσομοιωτές μάχης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
(Σόρρυ kosko το όχι ήταν κατά λάθος)... είπε ο τιτανοτεράστιος Νταγίπ πριν μπει στο ντατσούν, βάλει στην διαπασόν το "παντρεμένοι κι οι δυο" και ξεκινήσει την περιπλάνησή του για να πουλήσει κατρέκλες, καρπούζια, κασσέτες κ.α.... ρε, δεν κοιτάς που ένας ολόκληρος τούρκικος λαός σε βλέπει και ξερνάει ο εμετός του, δίνεις και συμβουλές, π' ανάθεμά σε!!!
1) Οι διμερεις μας σχεσεις ειναι καλες οσο δεν ανακατευεστε πολυ στο Αιγαιο2) Εγω ειμαι πιο χουντικος και απο το Σαμαρα. Μπορω να σου μαθω μικρε Αλεξη πως να κανεις κουμαντο μια χωρα για 20 χρονια3) Ειμαι και πολυ στυλατος με αυτο το σακακι!