«3 στα 3» για τους Έλληνες κολυμβητές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γλασκώβη

«3 στα 3» για τους Έλληνες κολυμβητές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γλασκώβη Facebook Twitter
EPA
0

Την πρόκρισή τους στους τελικούς των αγωνισμάτων τους κατάφεραν τρεις Έλληνες αθλητές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γλασκώβη. 

Η Νόρα Δράκου προκρίθηκε στον έκτο τελικό της καριέρας της σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Πιστή στο ραντεβού της με τις μεγάλες διοργανώσεις η Πατρινή πρωταθλήτρια τερμάτισε τέταρτη στην 1η ημιτελική σειρά των 50μ. ελεύθερο με 24.96 και κατετάγη έβδομη στο σύνολο, εξασφαλίζοντας θέση στον αυριανό (4/8, 20:23) τελικό του αγωνίσματος.

Η αθλήτρια του Παναθηναϊκού βελτίωσε κατά δύο εκατοστά του δευτερολέπτου το ατομικό ρεκόρ που είχε πετύχει στον πρωινό προκριματικό (24.98) και πλέον αύριο θα κυνηγήσει το πανελλήνιο ρεκόρ της Νέρι Νιαγκουάρα (24.93) και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον τελικό.

Η δεύτερη πρόκριση σε τελικό μέσα σε λίγα λεπτά ήρθε από τον Απόστολο Χρήστου, ενώ η Άννα Ντουντουνάκη επανέλαβε την επιτυχία του 2016 στο Λονδίνο και προκρίθηκε στον τελικό των 100μ. πεταλούδα.

Με τον Κριστιάν Γκολομέεβ να κάνει ένα φανταστικό τελευταίο 100άρι, η ελληνική ομάδα κατάφερε να πάρει την αξιοπρεπέστατη πέμπτη θέση στον τελικό των 4Χ100μ. ελεύθερο, με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 1η ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης της Γλασκώβης.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αυτό είναι το υπερσύγχρονο νέο γήπεδο 100.000 θέσεων κόστους 2 δισ. λιρών

Αθλητισμός / Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αυτό είναι το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο «ομπρέλα» 100.000 θέσεων, αξίας 2 δισ. λιρών

Το έργο θα μπορούσε να αποφέρει δισεκατομμύρια λίρες στην οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου, να δημιουργήσει έως και 92.000 θέσεις εργασίας και περισσότερα από 17.000 νέα σπίτια
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός - Φιορεντίνα 3-2: Οι «πράσινοι» σφράγισαν τη νίκη με γκολ του Τετέ και περιμενουν τη ρεβάνς

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός - Φιορεντίνα 3-2: Οι «πράσινοι» σφράγισαν τη νίκη με γκολ του Τετέ και περιμενουν τη ρεβάνς

Ο Παναθηναϊκός έψαξε και τέταρτο γκολ, με τον Τζούρισιτς να σημαδεύει το δοκάρι στο 82', ενώ η Φιορεντίνα δεν κατάφερε να αντιδράσει στα τελευταία λεπτά
LIFO NEWSROOM