Αναβλήθηκε ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο

Αναβλήθηκε ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο Facebook Twitter
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ
0

Επαληθεύτηκαν οι πληροφορίες που έκαναν λόγο για αναβολή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, ύστερα από την απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού Σταύρου Κοντονή.

Η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αναφέρει:

«Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, αναβάλλεται η διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και εισήγησης της ΔΕΑΒ».

Όπως είχαμε ενημερώσει και νωρίτερα, πολύ κοντά στην αναβολή βρισκόταν ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο στις 20:30, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Το τελεσίγραφο που είχε δώσει ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, στην ΕΠΟ για να αλλάξει τους ορισθέντες βοηθούς διαιτητή έληξε στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής και πλέον απέμενε μόνο η επίσημη ανακοίνωση, η οποία και δόθηκε στη δημοσιότητα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM