Ο Κύργιος ρώτησε τον Αντετοκούνμπο αν θα πάει στους Miami Heat - Η απάντηση στο Twitter

Ο Κύργιος ρώτησε τον Αντετοκούνμπο αν θα πάει στους Miami Heat - Η απάντηση στο Twitter Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Τη δύσκολη ερώτηση, για το μέλλον του Γιάννη Αντεντοκούνμπο στο ΝΒΑ, έθεσε ο Νικ Κύργιος στον σταρ των Μιλγουόκι Μπακς

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο αυστραλιανός Τύπος ο Γιάννης Αντεντοκούνμπο και ο Νικ Κύργιος επικοινώνησαν μέσω FaceTime. Μετά την επικοινωνία αυτή ο Νικ Κύργιος παραχώρησε συνέντευξη στη «The Sydney Morning Herald» όπου αποκάλυψε ότι ρώτησε τον Αντεντοκούνμπο για τα επόμενα βήματά του. 

Ο Νικ Κύργιος ανέφερε πως ρώτησε πολλά πράγματα τον Αντεντοκούνμπο. «Τον ρώτησα αν σκοπεύει να πάει στο Μαϊάμι και είχε ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του. Ίσως έχουμε κάτι», είπε στην συνέντευξη.


Ο Αντετοκούνμπο αντέδρασε μέσω Twitter, με φανερή την διάθεση για πλάκα, γράφοντας στον Κύργιο: «Γιατί πάντα πρέπει να ξεκινάς κάτι;», έγραψε, συνοδεύοντας τη φράση από τρία emoji που κλαίνε από τα γέλια.


Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι ελεύθερος στο τέλος της σεζόν γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα. Παρά τις φήμες για τις ομάδες που τον διεκδικούν, ανάμεσά του και αυτή του Μαϊάμι, το πιθανότερο σενάριο είναι να παραμείνει στους Μπακς.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων έγινε η μοναδική γυναίκα διαιτητής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα

Αθλητισμός / Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων η μοναδική γυναίκα διαιτητής στη χώρα

H 30χρονη δεν κατέγραψε τα περιστατικά στην επίσημη έκθεση του αγώνα, αλλά η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ξεκίνησε έρευνα αφού κυκλοφόρησε βίντεο των συνθημάτων
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Ξιφομάχος αρνήθηκε να αγωνιστεί εναντίον τρανς γυναίκας και αποκλείστηκε

Αθλητισμός / ΗΠΑ: Ξιφομάχος αρνήθηκε να αγωνιστεί εναντίον τρανς γυναίκας και αποκλείστηκε

«Όταν γονάτισα, κοίταξα τον διαιτητή και είπα: ''Λυπάμαι, δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Είμαι γυναίκα, και αυτός είναι άνδρας», δήλωσε η Στέφανι Τέρνερ, αρνούμενη έτσι το δικαίωμα της αντιπάλου της στον αυτοπροσδιορισμό
LIFO NEWSROOM